Utilitzar Google Maps integrat al cotxe sense connexió

Podeu utilitzar mapes sense connexió per fer servir funcions de seguretat i navegació fiables quan el cotxe tingui una connexió feble a Internet.

Els mapes sense connexió es poden baixar i actualitzar automàticament en funció de la vostra ubicació actual i dels vostres patrons de viatge.

Important:

• Aquest article només fa referència a l'ús de Google Maps integrat al cotxe. La disponibilitat i l'operativitat de les funcions pot dependre del fabricant del cotxe o de la regió i del pla de dades. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar Google Maps amb el cotxe.
  • Aquesta funció no està disponible en tots els idiomes ni en tots els països o totes les regions. Rebreu una notificació si us trobeu fora de la zona coberta pels mapes sense connexió.

Permetre que Google Maps gestioni els mapes sense connexió

A través del servei de mapes per a vehicles (VMS), Google Maps proporciona dades que permeten l'ús de funcions d'assistència al conductor relacionades amb la seguretat, com ara la integració de senyals de circulació i el control de creuer adaptatiu. Aquestes funcions de seguretat es basen en dades de mapes sense connexió. Per assegurar-vos que les dades dels mapes estiguin sempre disponibles, activeu la baixada automàtica al centre de privadesa.

Activar la baixada automàtica al centre de privadesa

Per activar la baixada automàtica:

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Configuració Settings.
  3. Toqueu Centre de privadesa i, a continuació, Mapes sense connexió.
  4. Seleccioneu Baixa mapes sense connexió automàticament.
  5. Comproveu que tingueu connexió a Internet i espereu que s'acabi de baixar el mapa sense connexió.
Consell: si desactiveu la baixada automàtica, els mapes que ja hàgiu baixat continuaran desats, però no se'n baixarà cap més automàticament.

Gestionar mapes sense connexió

Al cotxe, a "Mapes sense connexió", es mostraran els mapes sense connexió següents:

1. Mapes baixats automàticament segons els moviments del cotxe, si heu activat abans la baixada automàtica.
  2. Opcional: si heu iniciat la sessió, els mapes de casa i de la feina.
  3. Opcional: els mapes que hàgiu baixat manualment.

Consell: els mapes de casa i de la feina es basen en l'adreça de casa i de la feina o en l'historial d'ubicacions del Compte de Google.

Baixar mapes sense connexió
Només podeu baixar mapes sense connexió amb un pla de dades.

Per baixar mapes sense connexió:

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Configuració Settings i, a continuació, Mapes sense connexió.
  3. Toqueu Selecciona el teu propi mapaSelecciona el teu propi mapa.
  4. Moveu el mapa per cobrir la zona que vulgueu baixar.
  5. Toqueu Baixa Baixa
Canviar el nom dels mapes sense connexió
  1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Configuració Settings i, a continuació, Mapes sense connexió.
  3. Seleccioneu un mapa per editar-lo i, a continuació, toqueu Canvia el nom Edita.
Actualitzar mapes sense connexió
  1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Configuració Settings i, a continuació, Mapes sense connexió.
  3. Seleccioneu un mapa per editar-lo i, a continuació, toqueu Actualitza Actualitza.
Suprimir mapes sense connexió
  1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Configuració Settings i, a continuació, Mapes sense connexió.
  3. Seleccioneu un mapa per editar-lo i, a continuació, toqueu Suprimeix Suprimeix.
Consell: si suprimiu el mapa baixat automàticament mentre la baixada automàtica està activada, la zona al voltant de la vostra ubicació actual es baixarà automàticament per substituir el mapa suprimit.