Brug Street View i Google Maps

Du kan udforske vartegn og naturens vidundere i hele verden og opleve steder som museer, stadioner, restauranter og små virksomheder med Street View. Du kan bruge Street View i Google Maps og Street View-galleriet.

Se, hvor du kan bruge Street View.

Gå til Street View i Google Maps

Sådan får du adgang til Street View-billeder:

• Søg efter en lokation eller en adresse i Google Maps.
  • Træk Pegman til en lokation på kortet.
  • Søg efter en lokation eller en adresse i Google Søgning.
Søg efter en lokation eller en adresse i Google Maps
  1. Åbn Google Maps.
  2. Søg efter en lokation, eller klik på en lokationsmarkør på kortet.
  3. Vælg billedet med et Street View-ikon 360°-billede til venstre.
  4. Klik på Tilbage Tilbage øverst til venstre, når du er færdig.
Brug Pegman
  1. Åbn Google Maps.
  2. Klik på Pegman Pegman nederst til højre.
  3. Træk Pegman til det område, du vil udforske.
  4. Slip for at placere Pegman på en blå linje, en blå prik eller en orange prik på kortet.
  5. Klik på Tilbage Tilbage øverst til venstre, når du er færdig.
Brug Google Søgning
  1. Åbn Google Søgning.
  2. Søg efter en lokation eller en adresse.
  3. Klik på billedet med etiketten "Se udenfor".

Find billeder på gadeniveau fra andre datoer

Du kan finde billeder på gadeniveau, der er taget på forskellige tidspunkter, fra Street View-arkiverne og andre bidragydere. Du kan f.eks. se, hvordan dit nabolag har ændret sig over tid.

1. Træk Pegman hen på kortet.
  2. Klik på Se flere datoer.
  3. Nederst skal du rulle gennem miniaturegalleriet for at gå længere tilbage i tiden.
  4. Klik på Tilbage Tilbage øverst til venstre for at afslutte Street View.

Tip! Historiske billeder er muligvis ikke tilgængelige for alle steder, der har Street View-billeder.

Udforsk Street View

• Bevæg dig rundt ved at vende markøren i den retning, du vil bevæge dig. Markøren ændres til en pil, der viser, hvilken retning du bevæger dig i.
  • Find X'et, og se, hvor du har mulighed for at bevæge dig hen. Klik én gang for at gå til X'et.
  • Flyt musen rundt for at for at udforske omgivelserne. Du kan også bruge pilene til venstre og højre for kompasset.
  • Zoom ind eller ud ved at rulle med musen, eller zoom med to fingre på en touchplade. Du kan også bruge + og - under kompasset.
  • Vend Street View mod nord ved at klikke på kompasset nederst til højre.
  • Hop mellem gader ved at gå til vinduet "Tilbage til kortet" nederst til venstre og klikke på de fremhævede blå ruter.

Se en forhåndsvisning af en rutevejledning i Street View

Vigtigt! Klik på Rutevejledning Rutevejledning for at få rutevejledning i Street View. Angiv derefter start- og slutpunkt.

1. Klik på Detaljer på computeren under den ønskede rute.
  2. Klik på Udvid Udvid for at få en mere detaljeret rutevejledning.
  3. Peg på et trin i rutevejledningen. Hvis Street View er tilgængeligt, kan du se et billede med en forhåndsvisning.
  4. Klik på billedet for at se et Street View-billede af det ønskede trin.
    • Du kan få Street View for andre trin på ruten ved at klikke på Forrige trin eller Næste trin i boksen nederst til venstre.
    • Klik på Luk Luk øverst til højre for at afslutte forhåndsvisningen.

Rapportér et problem med Street View

Sådan rapporterer du et billede, der skal censureres, eller som kan opleves som stødende:
  1. Find billedet.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Rapportér et problem.
  3. Vælg problemet, og klik på Send.
  4. Vi gennemgår din rapport hurtigst muligt.

Relaterede ressourcer