Bruk Bidra-fanen

For å legge til steder, skrive anmeldelser, laste opp bilder eller foreslå en endring, trykk på Bidra Bidra nederst.

Du kan også sende inn korrigeringer av veier og steder, administrere Maps-profilen din og se effekten av bidragene dine og hvor mange ganger de har blitt vist.

Finn ut mer om hvordan du kan bidra til Google Maps.

Logg på for å finne innhold på Bidra-fanen. Hvis du aldri har bidratt til Google Maps før, kan du følge veiledningen på skjermen for å komme i gang.

Måter du kan bidra på

Endre kartet

Legg til eller foreslå endringer på steder, adresser eller veier. Du kan også redigere posisjonen din og sende inn en vurdering av Maps.

1. Trykk på BidraBidraog så Endre kartetEndre nederst på skjermen.
    • Velg et alternativ.
  2. Følg veiledningen på skjermen.

Finn ut hvordan du foreslår endringer eller rapporterer et sted for fjerning.

Legg til et manglende sted

1. Trykk på Bidra Bidra og så Legg til sted Add placenederst på skjermen.
  2. Fyll ut alle relevante felt for å legge til et manglende sted på kartet.

Finn ut hvordan du legger til et manglende sted på kartet.

Skriv en anmeldelse

1. Trykk på Bidra Bidra og så Skriv en anmeldelse Write reviewnederst på skjermen.
  2. Velg et sted på kartet.
  3. Trykk på stjernene for å vurdere det aktuelle stedet.
    • Valgfritt: Du kan skrive en anmeldelse.

Finn ut hvordan du skriver anmeldelser og legger til vurderinger av steder.

Legg til bilder eller videoer på Google Maps

1. Trykk på Bidra Bidra og så Legg til bilde Add 360 photosnederst på skjermen.
  2. Trykk på bildene du vil legge ut. Før du deler bilder, må du gi Google Maps tilgang til bildene dine.
  3. Trykk på Velg et sted.
    • Hvis de foreslåtte stedene er feil, trykker du på Et annet sted?
  4. Trykk på Legg ut.

Steder foreslås i henhold til stedsinformasjonen fra bildene dine. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du finne ut hvordan du legger til, fjerner eller deler bilder og videoer

Bidra med mer

Brukere kan legge til retter, publisere lister og legge til vurderinger, anmeldelser og bilder av steder.
  1. Trykk, på Bidra Bidra og så Bidra med mer nederst på skjermen.
  2. Du blir bedt om å dele opplevelsene dine av steder du har besøkt eller har hatt interaksjon med.

Få tilgang til Maps-profilen din

Finn ut hvordan du redigerer Maps-profilen din.

Foreslåtte anmeldelser

Hvis du har slått på posisjonsloggen tidligere, kan du finne forslag til steder du kan anmelde, på Bidra-fanen.

Finn tidligere bidrag

Finn bidragene dine til Google Maps på Bidra-fanen. Du kan finne bidragene dine, totalt antall anmeldelser vist og totalt antall bilder av innleggene dine.