Het tabblad Bijdragen gebruiken

Als je plaatsen wilt toevoegen, reviews wilt schrijven, foto's wilt uploaden of een bewerking wilt voorstellen, tik je onderaan op Bijdragen Bijdragen.

Je kunt ook correcties voor wegen en plaatsen indienen, je Maps-profiel beheren, en het aantal weergaven en de impact van je bijdragen bekijken.

Meer informatie over hoe je kunt bijdragen aan Google Maps.

Log in om content te bekijken op het tabblad 'Bijdragen'. Als u nog nooit heeft bijgedragen aan Google Maps, volg dan de instructies op het scherm om aan de slag te gaan.

Manieren om bij te dragen

De kaart bewerken

Voeg bewerkingen toe aan plaatsen, adressen of wegen of stel bewerkingen voor. Je kunt ook je locatie bewerken en je mening over Maps geven.

1. Tik onderaan het scherm op Bijdragen Bijdragen en dan Kaart bewerken Bewerken.
    • Kies een optie.
  2. Volg de instructies op het scherm.

Meer informatie over hoe je bewerkingen voorstelt of een plaats markeert voor verwijdering

Ontbrekende plaats toevoegen

1. Tik onderaan het scherm op Bijdragen Bijdragen en dan Plaats toevoegen Add place.
  2. Vul alle relevante velden in om een ontbrekende plaats aan de kaart toe te voegen.

Meer informatie over hoe u een ontbrekende plaats aan de kaart toevoegt

Een review schrijven

1. Tik onderaan het scherm op Bijdragen Bijdragen en dan Review schrijven Write review.
  2. Kies een plaats op de kaart.
  3. Tik op de sterren om de plaats te beoordelen.
    • Optioneel: U kunt een review schrijven.

Meer informatie over hoe u reviews schrijft en beoordelingen voor plaatsen toevoegt

Foto's of video's toevoegen aan Google Maps

1. Tik onderaan het scherm op Bijdragen Bijdragen en dan Foto toevoegen Add 360 photos.
  2. Tik op de foto('s) die u wilt posten. Voordat u foto's deelt, moet u Google Maps toegang geven tot uw foto's.
  3. Tik op Een plaats selecteren.
    • Als de voorgestelde locaties onjuist zijn, tikt u op Ergens anders?
  4. Tik op Posten.

Locaties worden voorgesteld op basis van de locatiegegevens van uw foto's. Lees meer informatie over hoe u foto's en video's kunt toevoegen, verwijderen of delen

Meer bijdragen

Gebruikers kunnen gerechten toevoegen, lijsten publiceren en beoordelingen, reviews en foto's aan plaatsen toevoegen.
  1. Tik onderaan het scherm op Bijdragen Bijdragen en dan Meer bijdragen.
  2. U wordt gevraagd om uw ervaringen te delen over plaatsen die u heeft bezocht of waar u contact mee heeft gehad.

Uw Maps-profiel openen

Meer informatie over hoe u uw Maps-profiel kunt bewerken

Voorgestelde reviews

Als u 'Locatiegeschiedenis' al eerder heeft ingeschakeld, kunt u op het tabblad 'Bijdragen' voorgestelde plaatsen vinden waarover u een review kunt schrijven.

Uw eerdere bijdragen bekijken

U kunt uw bijdragen aan Google Maps op het tabblad 'Bijdragen' bekijken. Hier vindt u uw bijdragen, het totale aantal weergaven van de reviews en het totale aantal weergaven van de foto's in uw posts.