Brug fanen Bidrag

Tryk på Bidrag Bidrag nederst for at tilføje steder, skrive anmeldelser, uploade billeder eller foreslå en ændring.

Du kan også indsende rettelser til veje og steder, administrere din Maps-profil samt se dine bidrag og deres påvirkning.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan bidrage til Google Maps.

Log ind for at finde indhold på fanen Bidrag. Hvis du aldrig har bidraget til Google Maps før, kan du følge vejledningen på skærmen for at komme godt i gang.

Sådan bidrager du

Rediger kortet

Tilføj eller foreslå ændringer af steder, adresser eller veje. Du kan også redigere din placering og sende os din mening om Maps.

1. Tryk på Bidrag Bidrag og derefter Rediger korret Rediger nederst på skærmen.
    • Vælg en mulighed.
  2. Følg vejledningen på skærmen.

Få oplysninger om, hvordan du foreslår en ændring af et sted eller markerer et sted med henblik på at få det fjernet.

Tilføj et nyt sted

1. Tryk på Bidrag (Bidragog derefter Tilføj et sted (Add place) nederst på skærmen.
  2. Udfyld alle relevante felter for at tilføje et manglende sted på kortet.

Få oplysninger om, hvordan du tilføjer et manglende sted på kortet.

Skriv en anmeldelse

1. Tryk på Bidrag (Bidragog derefter Skriv en anmeldelse (Write review) nederst på skærmen.
  2. Vælg et sted på kortet.
  3. Tryk på stjernerne for at bedømme stedet.
    • Valgfrit: Du kan skrive en anmeldelse.

Få oplysninger om, hvordan du skriver anmeldelser og tilføjer bedømmelser af steder.

Tilføj billeder eller videoer i Google Maps

1. Tryk på Bidrag (Bidragog derefter Tilføj billede (Add 360 photos) nederst på skærmen.
  2. Tryk på de billeder, du vil uploade. Før du deler billeder, skal du give Google Maps adgang til dine billeder.
  3. Tryk på Vælg et sted.
    • Tryk på Vælg et andet sted, hvis de foreslåede steder er forkerte.
  4. Tryk på Upload.

De steder, der foreslås, udvælges ud fra stedoplysningerne fra dine billeder. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer, fjerner og deler billeder og videoer

Bidrag med mere

Som bruger kan du tilføje retter, offentliggøre lister og føje bedømmelser, anmeldelser og billeder til steder.
  1. Tryk på Bidrag (Bidragog derefter Bidrag med mere nederst på skærmen.
  2. Du bliver bedt om at dele dine oplevelser af steder, du har besøgt eller interageret med.

Få adgang til din Maps-profil

• Hvis du vil se og administrere din Maps-profil, skal du trykke på Se din profil.
  • Hvis du vil finde dine følgere og profiler, du følger, skal du trykke på Følgere.

Få oplysninger om, hvordan du redigerer din Maps-profil.

Foreslåede anmeldelser

Hvis du tidligere har aktiveret Placeringshistorik, kan du finde forslag til steder, du kan anmelde, på fanen Bidrag.

Find dine tidligere bidrag

Du kan finde dine bidrag til Google Maps på fanen Bidrag. Du kan finde dine bidrag, det samlede antal anmeldelsesvisninger og det samlede antal billedvisninger af dine indlæg.