Kom igång med den uppdaterade Google Maps-appen

Google Maps-appen har uppdaterats så att du kommer åt funktionerna snabbare.

• Vi har tagit bort menyn Meny. Du kan komma åt funktioner som tidigare fanns under menyn Meny
    • på flikarna längst ned på startsidan
    • högst upp till höger via profilbilden eller initialen Kontocirkel
  • När du öppnar Google Maps-appen hittar du fem flikar längst ned på startskärmen.
    • Utforska Utforska: Välj vart du vill ta vägen.
    • KörGo: Vad du kan förvänta dig längs dina vanliga resor.
    • Sparat Spara platsSkapa listor och kom ihåg platser.
    • Bidra BidraDela upplevelser, lägg till information och recensioner och åtgärda problem.
    • Uppdateringar UppdateringarFå aviseringar om relevant information.
  • Du kommer åt funktioner som platsdelning, tidslinje och offlinekartor via profilbilden eller initialen Kontocirkel högst upp till höger.

Så här kommer du åt funktionerna i Google Maps

Utforska

Du kan hitta utförliga recensioner och beskrivningar av de populäraste butikerna, restaurangerna och inneställena i området. Sök efter populära platser, lokala evenemang, trendiga restauranger eller saker att göra i Google Maps.

Läs mer om hur du använder fliken Utforska under Söka efter närliggande platser och utforska området.

Kör

Du hittar alla dina vanligaste resor med ett tryck. Du får information om beräknad ankomst och rapporter om trafiken och olyckor längs vägen.

Läs om hur du använder fliken Kör.

Sparat

Du kan använda fliken Sparade när du letar efter anpassat innehåll som

• nyligen sparade platser
  • dina listor
  • tidslinje
  • mina kartor
  • bokningar

Läs mer om hur du använder fliken Sparade.

Bidra

Nu kan du komma åt funktioner i Bidra Bidra som du tidigare hittade i menyn Meny under Din profil och Dina bidrag.

Om du vill lägga till platser, skriva recensioner, ladda upp foton eller föreslå ändringar trycker du på Bidra Bidra.

• Du kan även skicka in rättelser för vägar och platser, hantera din Maps-profil och se hur många visningar dina bidrag har fått och vilken effekt de har haft.

Läs mer om hur du kan bidra till Google Maps.

Uppdateringar

Uppdateringar Uppdateringar kan du:

Profilbild

Vi har flyttat några nya funktioner till kontocirkeln Kontocirkel som tidigare fanns på olika ställen i gränssnittet.

Funktioner som inte har ändrats

Funktioner som har flyttats till kontocirkeln

• Din företagsprofil
  • TidslinjeHitta och hantera information i platshistoriken.
  • Platsdelning: Välj vem som kan hitta din plats och vems plats du kan hitta på Google Maps.
  • OfflinekartorHitta och hantera dina offlinekartor.
  • Inställningar: Hantera Wi-Fi, avståndsenheter, aviseringar och inställningar för pendling på Google Maps.
  • Hjälp och feedbackFå åtkomst till hjälp och skicka in feedback, som förfrågningar om korrigeringar av vägar och platser, från en och samma skärm.

Hantera dina integritetsinställningar

Tryck på din profilbild eller initial ​​Kontocirkel för att få åtkomst till och hantera dessa sekretessinställningar:

• TidslinjeVisa och hantera information i platshistoriken.
  • Platsdelning: Välj vem som kan se din plats och vems plats du kan se på Google Maps.
  • Din data i Maps: Hantera dina integritetsinställningar.
    Tips! Du kan visa och radera din platshistorik och ladda ned din Maps-data.