Començar a utilitzar la versió actualitzada de l'aplicació Google Maps

L'aplicació Google Maps s'ha actualitzat a fi que accediu més ràpidament a les funcions.

• Hem suprimit l'opció Menú Menú. Podeu accedir a les funcions que es trobaven a Menú Menú:
    • Mitjançant les pestanyes de la part inferior de la pantalla d'inici.
    • Mitjançant la foto de perfil o la inicial Cercle del compte que hi ha a la part superior dreta.
  • Quan obriu l'aplicació Google Maps, trobareu 5 pestanyes a la part inferior de la pantalla d'inici:
    • Explora Explora: trieu on voleu anar.
    • Ves Go: què us espera en els vostres trajectes habituals.
    • Desat Desa el lloc: creeu llistes i recupereu llocs.
    • Contribueix Contribueixcompartiu experiències, afegiu informació i ressenyes i resoleu problemes.
    • Actualitzacions Actualitzacions: rebeu notificacions amb informació rellevant.
  • Funcions com ara la compartició d'ubicació, la cronologia i els mapes sense connexió estan disponibles a la part superior dreta, a la foto de perfil o la inicial Cercle del compte.

Com es pot accedir a les funcions de Google Maps

Explora

Podeu trobar ressenyes i descripcions detallades dels establiments i dels punts d'interès més populars de l'àrea. A Google Maps, cerqueu ubicacions populars, esdeveniments locals, restaurants de moda o coses a fer.

Per obtenir més informació sobre com podeu utilitzar la pestanya Explora, consulteu l'article Cercar llocs propers i explorar l'àrea.

Ves

Cerqueu tots els vostres trajectes freqüents amb un sol toc. Obtindreu informació sobre l'hora estimada d'arribada, els informes de trànsit i els accidents que podeu trobar durant el trajecte.

Obteniu informació sobre com podeu utilitzar la pestanya Ves.

Desats

Podeu utilitzar la pestanya Desats per cercar contingut personalitzat, com ara:

• els llocs desats recentment
  • les vostres llistes
  • la cronologia
  • els mapes de My Maps
  • les reserves

Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar la pestanya Desats.

Contribueix

Ara podeu accedir a les funcions de Contribueix Contribueix, que abans es trobaven a Menú Menú, des de "Les meves contribucions" o "El meu perfil".

Per afegir llocs, escriure ressenyes, penjar fotos o suggerir un canvi, a la part inferior, toqueu Contribueix Contribueix.

• També podeu enviar correccions sobre carreteres i llocs, gestionar el vostre perfil de Maps i consultar les visualitzacions i l'impacte de les vostres contribucions.

Obteniu més informació sobre com podeu contribuir a Google Maps.

Actualitzacions

Des d'Actualitzacions Actualitzacions, podeu:

Foto de perfil

Hem traslladat al cercle del compte Cercle del compte algunes funcions noves que abans es trobaven en diferents parts de la interfície.

Funcions que no han canviat

Funcions que s'han mogut al cercle del compte

• El teu perfil d'empresa
  • Cronologia: cerqueu i gestioneu la informació de l’historial d’ubicacions.
  • Compartició d'ubicació: trieu qui pot trobar la vostra ubicació i la de quins usuaris podeu trobar a Google Maps.
  • Mapes sense connexiócerqueu i gestioneu els vostres mapes sense connexió.
  • Configuració: gestioneu la configuració de la Wi-Fi, de les unitats de distància, de les notificacions i dels desplaçaments diaris a Google Maps.
  • Ajuda i suggeriments: accediu a l'Ajuda i envieu comentaris i suggeriments (per exemple, per sol·licitar correccions a carreteres i llocs) des de la mateixa pantalla.

Gestionar la configuració de privadesa

Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Cercle del compte per accedir a aquestes opcions de configuració de la privadesa i gestionar-les:

• Cronologiavegeu i gestioneu la informació de l’historial d’ubicacions.
  • Compartició d'ubicació: trieu qui pot veure la vostra ubicació i la de quins usuaris podeu veure a Google Maps.
  • Les teves dades a Maps: gestioneu els controls de privadesa.
    Consell: podeu trobar i suprimir l'historial d'ubicacions i baixar les dades de Google Maps.