Följa en Google Maps-profil

Du kan upptäcka och följa vissa bidragande Maps-användare och verifierade Maps-konton.

Viktigt! Om din profil inte är inställd som Begränsad kan andra Google Maps-användare se vilka du följer och vilka som följer dig i din profil. Om din profil är inställd som Begränsad kan bara personer som följer dig se listan över vilka du följer och vilka som följer dig.

Följa bidragande Maps-användare och verifierade Maps-konton

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Uppdateringar Uppdateringar följt av Följer.
  3. Scrolla ned till kortet med förslag på personer som du kan följa. Tryck på Följ.

Tips! Det finns många sätt att följa bidragande Maps-användare direkt. Du kan till exempel trycka på Följ från deras inlägg på fliken Utforska.

När du följer en bidragande Maps-användare eller ett verifierat konto på Maps kan du se deras recensioner, betyg, foton och andra offentliga bidrag till Google Maps på fliken För dig. Du kan följa upp till 10 000 bidragande användare eller konton.

Ändra dina rekommendationer

Vi rekommenderar personer i rekommendationssnurran utifrån dina områdespreferenser och föreslagna kontakter. Läs om hur du ändrar vem som sparas och föreslås som kontakt.

Om du vill få rekommendationer från ett annat område kan du ändra dina preferenser:

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Uppdateringar Uppdateringar längst ned.
  3. Scrolla ned till rekommendationskortet och tryck på Mer Mer följt av Hantera dina områden.
    Tips: Du kan skapa en lista över områden som du är eller inte är intresserad av.
  4. Välj ett alternativ:
    • Om du vill ta bort ett område från listan trycker du på Ta bort Ta bort.
    • Om du vill lägga till ett nytt område trycker du på Lägg till område och flyttar kartan.
    • Tryck på Välj område.

Viktigt! Våra förslag utgår från personer som du kanske känner eller som du har interagerat med i Googles tjänster, som Gmail och Foton. Läs mer om föreslagna kontakter.

Ändra om du rekommenderas för andra

Vi rekommenderar också personer i rekommendationssnurran för andra utifrån interaktioner. Du kan begränsa vilka som kan följa dig och vilka du rekommenderas för genom att ändra synligheten för din profil. Om du ställer in din profil på Begränsad rekommenderas den inte för andra och andra kan inte heller se vilka du följer. Läs om hur du ändrar synligheten för din profil.

Se senaste nytt om personer du följer

1. Öppna Google Maps-appen Maps.
  2. Tryck på Senaste längst ned till höger.

Tips: Fliken Följer är redan vald. Där ser du nyheter från personer som du följer.

Viktigt! Google kan komma att ta bort innehåll om vi ser att det bryter mot våra innehållspolicyer eller gällande lagar. Rekommendationerna påverkas inte av betalningar från andra företag. Betalt innehåll i Google Maps visas med en etikett.

Sluta följa en profil på Google Maps

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på din profilbild eller initial Kontocirkel följt av Din profil.
  3. Tryck på Följer.
  4. Tryck på Följer vid profilen du vill sluta följa.

Sluta följa ett företag på Google Maps

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Sparad Spara plats
  3. Tryck på Följer längst ned. Då ser du en komplett lista över platserna du följer.
  4. Tryck på platsen du vill sluta följa på listan och avmarkera kryssrutan.