Følg Google Maps-profiler

Du kan finne og følge utvalgte Maps-bidragsytere og bekreftede kontoer.

Viktig: Med mindre du har valgt at profilen din skal være begrenset, kan andre Google Maps-brukere se hvem du følger, og hvem som følger deg, i profilen din. Hvis du har valgt at profilen din skal være begrenset, er det bare dem som følger deg, som kan se listen over hvem du følger, og hvem som følger deg.

Denne funksjonen er foreløpig ikke tilgjengelig på nettbrett eller datamaskiner.