Følg Google Maps-profiler

Du kan finne og følge utvalgte Maps-bidragsytere og bekreftede kontoer.

Viktig: Med mindre du har valgt at profilen din skal være begrenset, kan andre Google Maps-brukere se hvem du følger, og hvem som følger deg, i profilen din. Hvis du har valgt at profilen din skal være begrenset, er det bare dem som følger deg, som kan se listen over hvem du følger, og hvem som følger deg.

Følg Maps-bidragsytere eller bekreftede kontoer

1. Åpne Google Maps-appen Kart på en Android-enhet.
  2. Trykk på Oppdateringer Oppdateringer og så Følger.
  3. Rull ned til kortet som viser foreslåtte personer du kan følge. Trykk på Følg.

Tips: Det er mange måter du kan følge Maps-bidragsytere på direkte. Du kan for eksempel trykke på Følg i innleggene deres på Utforsk-fanen.

Når du følger Maps-bidragsytere eller bekreftede kontoer, finner du anmeldelsene, vurderingene og bildene deres samt andre offentlige bidrag de har gitt til Google Maps, på «Følger»-fanen. Du kan følge maksimalt 10 000 bidragsytere eller kontoer.

Endre anbefalinger

Vi anbefaler personer i anbefalingskarusellen basert på områdeinnstillingene du har valgt, og kontaktene som foreslås for deg. Finn ut hvordan du kan endre hvem som lagres og foreslås som kontakter.

Oppdater områdeinnstillingene dine for å få anbefalinger fra et annet område:

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-telefonen.
  2. Trykk på Oppdateringer Oppdateringer nederst.
  3. Rull ned til anbefalingskortet, og trykk på Mer Mer og så Administrer områdene dine.
    Tips: Du kan opprette en liste over områdene du er eller ikke er interessert i.
  4. Velg et alternativ:
    • For å fjerne et område fra denne listen, trykk på Fjern Fjern.
    • For å legge til et nytt område, klikk på Legg til et område, og flytt kartet.
    • Trykk på Velg område.
Viktig: Vi baserer forslagene om personer du kanskje kjenner, på hvem du har samhandlet med i Google-tjenester som Gmail og Foto. Finn ut mer om foreslåtte kontakter.

Endre om du vil bli anbefalt for andre

Vi anbefaler også personer i anbefalingskarusellen basert på interaksjoner. Hvis du vil begrense hvem som kan følge deg, og hvilke personer du blir anbefalt for, kan du endre synligheten til profilen din. Hvis du angir at profilen din skal være begrenset, blir den ikke anbefalt for andre, og folk kan ikke se hvem du følger. Finn ut hvordan du kan endre synligheten til profilen din

Få oppdateringer fra personer du følger

1. Åpne Google Maps-appen Kart.
  2. Trykk på Oppdateringer nederst til høyre.

Tips: «Følger»-fanen er allerede valgt, og du ser oppdateringer fra dem du følger.

Viktig: Google kan fjerne innhold hvis vi mener at det er i strid med retningslinjene våre for innhold eller gjeldende lover. Anbefalingene påvirkes ikke av betaling fra andre selskaper. Betalt innhold på Google Maps er merket som nettopp det.

Slutt å følge profiler i Google Maps

1. Åpne Google Maps-appen Kart på en Android-enhet.
  2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din Kontosirkelen og så Profilen din.
  3. Trykk på Følger.
  4. Trykk på Følger ved siden av profilen du vil slutte å følge.

Slutt å følge en bedrift i Google Maps

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på Lagret Lagre stedet
  3. Trykk på Følger nederst. Nå kan du se en fullstendig liste over stedene du følger.
  4. Trykk på stedet du vil slutte å følge i listen, og fjern deretter avmerkingen i boksen.