Seguir un perfil de Google Maps

Podeu descobrir i seguir determinats comptes verificats i contribuïdors de Maps.

Important: tret que el vostre perfil estigui restringit, els altres usuaris de Google Maps hi podran veure les persones que seguiu i qui us segueix. Si el perfil està restringit, només veuran aquesta informació les persones que us segueixen.

Seguir un compte verificat o un col·laborador de Maps

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Actualitzacions Actualitzacions i, a continuació, Seguint.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a la targeta en què es mostren suggeriments de persones per seguir. Toqueu Segueix.

Consell: hi ha moltes maneres de seguir directament un contribuïdor de Maps. Per exemple, podeu tocar Segueix a les seves publicacions des de la pestanya Explora.

Si seguiu un compte verificat o un col·laborador de Maps, trobareu les seves ressenyes, puntuacions, fotos i altres contribucions públiques a la pestanya "Seguint" de Google Maps. Podeu seguir un màxim de 10.000 contribuïdors o comptes.

Canviar les recomanacions

Us recomanem persones al carrusel de recomanacions en funció de les vostres preferències d'àrees i dels vostres contactes suggerits. Obteniu informació sobre com podeu canviar qui es desa i se suggereix com a contacte.

Per obtenir recomanacions d'una altra àrea, actualitzeu les preferències d'àrees:

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Actualitzacions Actualitzacions.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a la targeta Recomanacions i, a continuació, toqueu Més Més i, a continuació, Gestiona les teves àrees.
    Consell: podeu crear una llista de les àrees que us interessen o que no us interessen.
  4. Trieu una opció:
    • Per suprimir una àrea d'aquesta llista, toqueu Suprimeix Suprimeix.
    • Per afegir una àrea, toqueu Afegeix una àrea i moveu el mapa.
    • Toqueu Selecciona àrea.
Important: basem els nostres suggeriments de persones que és possible que conegueu en la gent amb qui heu interaccionat en serveis de Google, com ara Gmail i Fotos. Obteniu més informació sobre els contactes suggerits.

Canviar si voleu que se us recomani a altres persones

També recomanem persones al carrusel de recomanacions en funció de les interaccions. Per limitar qui us pot seguir i a qui se us recomana, canvieu la visibilitat del vostre perfil. Si definiu el vostre perfil com a restringit, no es recomanarà a ningú ni ningú podrà veure a qui seguiu. Obteniu informació sobre com podeu canviar la visibilitat del vostre perfil

Rebre novetats de les persones que seguiu

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Novetats.

Consell: la pestanya "Seguint" ja estarà seleccionada i veureu les novetats de les persones que seguiu.

Nota: és possible que Google suprimeixi contingut si determina que infringeix les polítiques de continguts o la legislació aplicable. Les recomanacions no depenen dels pagaments que fan altres empreses. A Google Maps el contingut de pagament està etiquetat.

Deixar de seguir un perfil a Google Maps

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto o inicial de perfil Cercle del compte i, a continuació, El meu perfil.
  3. Toqueu Seguint.
  4. Al costat del perfil que vulgueu deixar de seguir, toqueu Seguint.

Deixar de seguir una empresa a Google Maps

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats Desa el lloc
  3. A la part inferior, toqueu Seguint. Es mostrarà una llista completa dels llocs que seguiu.
  4. A la llista, toqueu el lloc que vulgueu deixar de seguir i, a continuació, desmarqueu la casella.