Seguir un perfil de Google Maps

Podeu descobrir i seguir determinats comptes verificats i col·laboradors de Maps.

Important: tret que el vostre perfil estigui restringit, els altres usuaris de Google Maps podran revisar les persones que seguiu al perfil. Si el perfil està restringit, només les persones que us segueixen podran revisar la llista de persones que seguiu.

Seguir un compte verificat o un col·laborador de Maps

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Actualitzacions Actualitzacions i, a continuació, Seguint.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a la targeta en què es mostren suggeriments de persones per seguir. Toqueu Segueix.

Consell: també podeu seguir un contribuïdor de Maps directament des del seu perfil fent clic a Segueix.

Si seguiu un compte verificat o un col·laborador de Maps, trobareu les seves ressenyes, puntuacions, fotos i altres contribucions públiques a la pestanya "Seguint" de Google Maps. Podeu seguir un màxim de 10.000 contribuïdors o comptes.

Com es poden canviar les persones que us recomanem que seguiu

Us recomanem persones al carrusel de recomanacions en funció de les vostres preferències d'àrees. Per obtenir recomanacions d'una altra àrea, actualitzeu les preferències d'àrees:

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Actualitzacions Actualitzacions.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a la targeta Recomanacions i, a continuació, toqueu Més Més i, a continuació, Gestiona les preferències d'àrees.
  4. Trieu una opció:
    • Per suprimir una àrea d'aquesta llista, toqueu Suprimeix Suprimeix.
    • Per afegir una àrea, toqueu Afegeix una àrea i moveu el mapa.
    • Toqueu Selecciona àrea.

Rebre novetats de les empreses i les persones que seguiu

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Novetats.

Consell: la pestanya "Seguint" ja estarà seleccionada i veureu les novetats de les empreses i les persones que seguiu.

Nota: és possible que Google suprimeixi contingut si determina que infringeix les polítiques de continguts o la legislació aplicable. Les recomanacions no depenen dels pagaments que fan altres empreses. A Google Maps el contingut de pagament està etiquetat.

Deixar de seguir una empresa a Google Maps

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats Desa el lloc
  3. A la part inferior, toqueu Seguint. Es mostrarà una llista completa dels llocs que seguiu.
  4. A la llista, toqueu el lloc que vulgueu deixar de seguir i, a continuació, desmarqueu la casella.