Seguir un perfil de Maps

Podeu descobrir i seguir determinats comptes verificats i col·laboradors de Maps de ciutats concretes.

Important: tret que el vostre perfil estigui restringit, els altres usuaris de Google Maps podran revisar les persones que seguiu al perfil. Si el perfil està restringit, només les persones que us segueixen podran revisar la llista de persones que seguiu.

Seguir un compte verificat o un col·laborador de Maps

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Actualitzacions Actualitzacions i després Per a tu.
  3. Desplaceu-vos fins a "Persones recomanades" i toqueu Segueix.

Si seguiu un compte verificat o un col·laborador de Maps, trobareu les seves ressenyes, puntuacions, fotos i altres contribucions públiques a la pestanya "Per a tu" de Google Maps.