Controlar qui troba les contribucions de Google Maps

Important: les ressenyes, les fotos i les puntuacions són públiques a Google Maps; no les hi podeu publicar de manera privada. Obteniu més informació sobre com podeu escriure ressenyes i afegir puntuacions de llocs.

Sobre les contribucions

Tothom pot veure les teves contribucions públiques al teu perfil.

La informació pública de Maps és aquesta:

• nom, foto i biografia
  • ressenyes, fotos, llistes publicades i puntuacions que hàgiu afegit a Maps
  • nombre de m'agrades i de visualitzacions de les vostres contribucions
  • nivell de Local Guide, punts, insígnies i nombre de contribucions

Consell: les contribucions públiques es mostren automàticament al perfil. Podeu canviar la configuració del perfil en qualsevol moment.

Podeu restringir les publicacions i contribucions que es mostren a Google Maps, actualitzant la configuració del perfil. Un cop hàgiu restringit les contribucions, haureu d'aprovar els seguidors nous perquè puguin veure les ressenyes, fotos i altres continguts que publiqueu al vostre perfil públic.

Actualitzar la configuració de visibilitat del perfil

1.  Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.
  3. Toqueu Configuració i, a continuació, Contingut personal i, a continuació, Privadesa del perfil.
  4. Feu servir aquest interruptor per definir el vostre perfil com a restringit.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda