Bruk CarPlay for å finne stopp langs ruten din

Du kan bruke Google Maps på Apple CarPlay for å søke etter og legge til stopp langs ruten. Du kan finne detaljer om stoppene dine, for eksempel bensinpriser og omkjøringstider.

Dette trenger du

Naviger via CarPlay

1. Åpne Google Maps-appen Kart via CarPlay.
  2. Trykk på Legg til destinasjon på menyen øverst.
  3. Velg en destinasjon.
  4. Trykk på Start.

Søk etter stopp når du navigerer

1. Du kan vise den øverste menylinjen ved å trykke hvor som helst på skjermen mens du navigerer.
  2. Trykk på Legg til et stopp.
  3. Velg en destinasjon:
    • Bensinstasjoner
    • Restauranter Restaurant
    • Dagligvarebutikker Dagligvarebutikk
    • Kaffebarer
    • Søk Søk:
      • Finn et bestemt sted: McDonald's
      • Finn en type sted: apotek
        Tips: Disse kategoriene kan variere basert på posisjonen din.
  4. Du kan veksle mellom søkeresultatene ved å trykke på Forrige eller Neste og så.
    Merk: Pilene vises bare hvis det finnes mer enn ett søkeresultat.
  5. Trykk på Legg til et stopp.

Fjern et stopp

• Via CarPlay: Trykk på Avsluttog så Fjern stoppet øverst til høyre.
  • På iPhone: Trykk på X ved siden av stoppet du vil fjerne.
    Tips: Hvis du ikke finner ruteinformasjonen din på iPhone, trykker du på hjemknappen for å finne stoppene.

Slik bruker du talesøk

1. Du kan vise den øverste menylinjen ved å trykke hvor som helst på skjermen mens du navigerer.
  2. Trykk på Legg til et stopp og så Mikrofon Voice search.