Pysähdysten etsiminen reitille CarPlayn avulla

Voit käyttää Google Mapsia Apple CarPlayssa, kun haluat etsiä ja lisätä pysähdyksiä reitillesi. Voit nähdä myös pysähdyksiä koskevia tietoja, kuten polttoaineiden hintoja ja kiertoteiden matka-aikoja.

Mitä tarvitset?

CarPlayn kautta navigointi

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps CarPlayssa.
  2. Napauta yläpalkista Lisää määränpää.
  3. Valitse määränpää.
  4. Napauta Aloita.

Pysähdysten hakeminen navigoinnin aikana

1. Napauta näyttöä navigoinnin aikana mistä tahansa kohtaa, niin näet yläreunan valikkopalkin.
  2. Napauta Lisää pysähdys.
  3. Valitse määränpää:
    • Huoltoasemat
    • Ravintolat Ravintola
    • Ruokakaupat Ruokakaupat
    • Kahvilat
    • Haku Haku:
      • Hae tiettyä paikkaa: McDonald’s.
      • Hae tietyntyyppistä paikkaa: apteekki.
        Vinkki: Kategoriat voivat vaihdella sijainnin mukaan.
  4. Voit siirtyä hakutuloksissa taakse- tai eteenpäin napauttamalla Edellinen tai Seuraava ja sitten.
    Vinkki: Nuolet näkyvät vain, jos hakutuloksia on enemmän kuin yksi.
  5. Napauta Lisää pysähdys.

Pysähdyksen poistaminen

• CarPlayssa: Napauta oikealta ylhäältä Poistu ja sitten Poista pysähdys.
  • iPhonella: Napauta poistettavan pysähdyksen vierestä X.
    Vinkki: Jos et löydä reittitietoja iPhonella, napauta aloitusnäyttöpainiketta, jotta voit etsiä pysähdykset.

Puhehaun käyttäminen

1. Napauta näyttöä navigoinnin aikana mistä tahansa kohtaa, niin näet yläreunan valikkopalkin.
  2. Napauta Lisää pysähdys ja sitten Mikrofoni Voice search.