Brug CarPlay til at finde stop på din rute

Du kan bruge Google Maps på Apple CarPlay til at søge efter og tilføje stop langs din rute. Du kan finde oplysninger om dine stop, f.eks. benzinpriser og omvejstider.

Du skal bruge følgende

Navigation via CarPlay

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på CarPlay.
  2. Tryk på Tilføj destination på den øverste bjælke.
  3. Vælg en destination.
  4. Tryk på .

Søg efter stop under navigationen

1. Når du navigerer i CarPlay, kan du trykke et hvilket som helst sted på skærmen for at få vist den øverste menulinje.
  2. Tryk på Add Stop (Tilføj stop) i den øverste menulinje.
  3. Vælg en destination. Tryk på en af følgende muligheder:
    • Tankstationer Gas station blue
    • Restauranter Restaurants blue
    • Supermarkeder Grocery store
    • Caféer Cafe Coffee Shops blue
    • Søg Maps Carplay search blue:
      • Find et bestemt sted: McDonald's.
      • Find en type sted: Apotek.
        Bemærk! Disse kategorier kan variere afhængigt af din placering.
  4. Tryk på Before (Før) blue arrow left CarPlay eller Next (Næste) blue arrow right CarPlay for at bladre mellem søgeresultaterne.
    Bemærk! Pilene vises kun, hvis der er mere end ét søgeresultat.
  5. Tryk på Add Stop (Tilføj stop).

Fjern et stop

• På CarPlay: Tryk på Exit (Afslut) øverst til højre og så Remove stop (Fjern stop).
  • På din iPhone: Tryk på X ud for det stop, som du vil fjerne.
    Tip! Hvis du ikke finder ruteoplysningerne på din iPhone, kan du trykke på knappen Hjem for at finde dine stop.

Brug af talesøgning

1. Når du navigerer i CarPlay, kan du trykke et hvilket som helst sted på skærmen for at få vist den øverste menulinje.
  2. Tryk på Add Stop (Tilføj stop) og så Mikrofon CarPlay Maps Microphone Blue.