Brug CarPlay til at finde stop på din rute

Du kan bruge Google Maps i Apple CarPlay til at søge efter og tilføje stop på din rute. Du kan også finde oplysninger om dine stop, f.eks. benzinpriser og tidsforbrug på omveje.

Du skal bruge følgende

Navigation via CarPlay

1. Åbn Google Maps-appen Maps i CarPlay.
  2. Tryk på Tilføj destination på den øverste bjælke.
  3. Vælg en destination.
  4. Tryk på Start.

Søg efter stop under navigationen

1. Tryk et vilkårligt sted på skærmen, mens du bruger navigation, for at få vist den øverste menulinje.
  2. Tryk på Tilføj stop.
  3. Vælg en destination:
    • Tankstationer
    • Restauranter Restaurant
    • Supermarkeder Supermarked
    • Caféer
    • Søg Søg:
      • Find et bestemt sted: McDonald's.
      • Find en type sted: Apotek.
        Tip! Disse kategorier kan variere afhængigt af geografisk placering.
  4. Tryk på Forrige eller Næste og derefter for at skifte mellem søgeresultaterne.
    Tip! Pilene vises kun, hvis der er mere end ét søgeresultat.
  5. Tryk på Tilføj stop.

Fjern et stop

• I CarPlay: Tryk på Afslut og derefter Fjern stop øverst til højre.
  • På din iPhone: Tryk på X ud for det stop, du vil fjerne.
    Tip! Hvis du ikke kan finde ruteoplysningerne på din iPhone, kan du trykke på knappen Hjem for at finde dine stop.

Brug af talesøgning

1. Tryk et vilkårligt sted på skærmen, mens du bruger navigation, for at få vist den øverste menulinje.
  2. Tryk på Tilføj stop og derefter Mikrofon Voice search.