Brug Google Maps i inkognitotilstand

Du har nu flere muligheder for at styre beskyttelsen af dine personlige oplysninger på Google Maps. Brug inkognitotilstand, når du ikke vil have, at din aktivitet — f.eks. de steder, du søger efter eller navigerer til — gemmes på din Google-konto.

Vigtigt! Når inkognitotilstand er slået til, medfører det følgende for Maps på denne enhed:

• Din browser- eller søgehistorik for din konto gemmes ikke, og du får ingen notifikationer.
  • Din placeringshistorik og eventuelle delte steder opdateres ikke.
  • Din aktivitet bliver ikke brugt til tilpasning af Maps.

Hvis du slår inkognitotilstand til i Maps, får det ingen betydning for, hvordan oplysninger om din aktivitet bruges eller gemmes af internetudbydere, i andre apps og andre Google-tjenester eller ved brug af talesøgning.

Slå inkognitotilstand til for Google Maps

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Slå inkognitotilstand til.

Slå inkognitotilstand fra for Google Maps

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Slå inkognitotilstand fra.

Her er nogle funktioner, der ikke er tilgængelige i inkognitotilstand:

• Pendling
  • Følger
  • Placeringshistorik
    • Tip! Placeringshistorik sættes på pause for hele din enhed og ikke kun for Maps.
  • Placeringsdeling
  • Notifikationer og beskeder
  • Søgehistorik
  • Forslag til søgefuldførelse
  • Google Maps-bidrag
  • Offlinekort
  • Dine steder
  • Integration af medier