Utilitzar Google Maps en mode d'incògnit

Ara teniu noves maneres de controlar la privadesa a Google Maps. Feu servir el mode d'incògnit quan no vulgueu que la vostra activitat, com ara els llocs que cerqueu o visiteu, es desin al compte de Google.

Important: quan el mode d'incògnit està activat, Maps deixarà de dur a terme les tasques següents en el dispositiu:

• Desar el vostre historial de navegació o de cerques al compte i enviar notificacions.
  • Actualitzar l'historial d'ubicacions ni, si és el cas, la ubicació compartida.
  • Utilitzar la vostra activitat per personalitzar Maps.

Activar el mode d'incògnit a Maps no afecta la manera en què els proveïdors d'Internet, altres aplicacions, la cerca per veu i altres serveis de Google utilitzen o desen la vostra activitat.

Activar el mode d'incògnit de Google Maps

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.
  3. Toqueu Activa el mode d'incògnit.

Desactivar el mode d'incògnit de Google Maps

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.
  3. Toqueu Desactiva el mode d'incògnit.

Tots seguit s'enumeren algunes funcions que no estan disponibles en mode d'incògnit:

• Desplaçaments diaris
  • Seguint
  • Historial d'ubicacions
    • Consell: l'historial d'ubicacions es posarà en pausa per a tot el dispositiu, i no només per a Maps.
  • Compartició d'ubicació
  • Notificacions i missatges
  • Historial de cerques
  • Suggeriments per completar les cerques
  • Contribucions a Google Maps
  • Micròfon de l'Assistent de Google durant la navegació
  • Mapes sense connexió
  • Desats Desa el lloc
  • Integració multimèdia

Consell: quan s'activa el mode d'incògnit de Maps, el micròfon de l'Assistent de Google no està disponible durant la navegació, però la seva funció d'activació "Ok Google" sí que seguirà funcionant normalment. L'Assistent de Google és una funció del sistema que no forma part del mode d'incògnit de Maps, de manera que tota la informació que hi compartiu es desarà com de costum.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google