Weten wanneer een voorgestelde route wordt verlaten

Met 'Veilig blijven' krijgt u een melding wanneer een chauffeur de door u voorgestelde route in Google Maps verlaat en krijgt u de mogelijkheid actie te ondernemen wanneer dat gebeurt. U kunt uw reis ook delen met mensen die u vertrouwt.

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar in bepaalde landen.

Meldingen ontvangen wanneer uw chauffeur van de route afwijkt

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek naar een route. Meer informatie over hoe u routes kunt krijgen en weergeven.
  3. Tik linksonder op Route en danAuto Autoen dan Veilig blijven en dan Melding afwijken van route aan.
  4. Optioneel: Als u een reis met iemand wilt delen, tikt u op Reis live delen.

Tip: U ontvangt alleen een melding als de chauffeur meer dan 0,5 kilometer van de voorgestelde route afwijkt.