Se højdepunkter fra erhverv

I sektionen "Anmeldelser" for et sted finder du Emner, der fremhæver oplysninger om stedet. Disse emner genereres ud fra oplysninger fra andre brugere i deres anmeldelser. Eksempler på emner, som brugerne kunne se: "tagterrasse" eller "service".

Filtrér anmeldelser efter Emner

Du kan filtrere Emner for at finde oplysninger om individuelle aspekter af et sted såsom siddepladser eller et bestemt måltid f.eks. "brunch".

1. Åbn Google Maps Maps.
  2. Søg efter eller vælg en virksomhed.
  3. Tryk på Anmeldelser.
  4. Tryk på et emne, f.eks. "ventetid", for at filtrere efter anmeldelser, der specifikt nævner det pågældende emne.