Tjek hastigheden

Hvis du tilføjer et speedometer i din navigation, kan du se, hvor hurtigt du kører.

Vigtigt! De speedometre, der vises i Google Maps-appen, er kun beregnet til orientering. Sørg for at tjekke den faktiske hastighed på køretøjets speedometer.

Få underretninger om hastighedsbegrænsninger

Hvis funktionen Hastighedsbegrænsninger er tilgængelig i dit område, viser speedometeret i appen dig, om du kører for hurtigt. Hastighedsindikatoren skifter farve, hvis du overskrider den aktuelle hastighedsbegrænsning.

Bemærk! Eksterne faktorer kan medføre, at speedometeret i Maps ikke viser den faktiske hastighed.

Slå speedometeret til eller fra

1. Åbn Google Maps-appen (Maps) på din Android-enhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger og derefter Navigationsindstillinger
  3. Slå Speedometer til/fra under "Kørselsrelaterede indstillinger".

Tip! Hvis funktionen Hastighedsbegrænsninger er tilgængelig i dit område, kan du slå speedometeret til/fra ved at trykke på hastighedsbegrænsning Cirkel for hastighedsbegrænsning/Felt for hastighedsbegrænsning under navigation.

Få oplysninger om navigation i Google Maps