Brug Live View i Google Maps

Når du bruger navigation til fods i Google Maps, kan du vælge mellem to typer visninger: Den traditionelle, todimensionelle kortvisning og Live View. Hvis du vælger Live View, kan du både se rutevejledningen "i virkeligheden" og på et lille minikort nederst på skærmen.

Kom godt i gang med Live View

1. Åbn Google Maps-appen (Google Maps) på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Indtast en destination i søgefeltet, eller tryk på den på kortet.
  3. Tryk på Rutevejledning (Rutevejledning – blå).
  4. Tryk på Til fods (Til fods) på værktøjslinjen for rejsetype oven for kortet.
  5. Tryk på Start Live View (Maps – AR) nederst i midten.
  6. Følg vejledningen på skærmen for at gøre det lettere for Maps at registrere, hvor du befinder dig.
    Tip! Vend telefonens kamera mod bygninger og skilte på den anden side af gaden, ikke mod træer og mennesker.
  7. Når Maps har registreret din geografiske placering, kan du se rutevejledning via kameravisningen på skærmen.
    Tip! Af hensyn til sikkerheden og for at spare på batteriet anbefaler vi, at du lægger telefonen væk, når du ved, hvor du skal hen.
  8. Telefonen vibrerer, når det næste navigationstrin eller destinationen er nået.
  9. Når du vil gå tilbage til Live View, skal du bare vippe telefonen til lodret position eller trykke på knappen Live View.
Vigtigt! Live View er ikke beregnet til brug i et køretøj i bevægelse.

Giv feedback

Fortæl os, hvad du synes om at bruge Live View til navigation til fods.
  1. Tryk på Feedback (Feedbackikon – blåt).
  2. Svar på spørgsmålet om, hvilken type problem du er stødt på.
  3. Giv feedback.

Funktionstilgængelighed

Du kan se Start Live View (Maps – AR), hvis du befinder dig i et område, hvor der er adgang til Street View-billeder.

Yderligere krav

Første gang du prøver Live View, vises der en pop op-meddelelse på din telefon, hvor du bliver bedt om at give adgangstilladelse til telefonens kamera.

Sådan kan du se, om Live View fungerer

Når du har trykket på Start Live View (Maps – AR), vises der en pop op-meddelelse på skærmen, hvor du bliver bedt om at vende din telefons kamera mod bygninger, gadeskilte eller lignende, som Google Maps kan genkende ud fra Street View-data om det aktuelle område. Når Google Maps har registreret, hvor du befinder dig, vises navigationsvejledningen på telefonens skærm.

Hvis Live View ikke fungerer

Sørg for at bruge Live View:

• I godt oplyste områder
  • Udendørs
  • Med telefonens kamera vendt mod bygninger og skilte på den anden side af gaden
  • På steder, hvor Street View er tilgængelig

Skift til den traditionelle, todimensionelle kortvisning

Du kan skifte mellem Live View og den todimensionelle kortvisning ved at flytte telefonen fra lodret til vandret position. Vippefunktionen er som standard slået til, men du kan skifte indstilling ved at følge denne fremgangsmåde:

1. Tryk på Menu (Menuog derefter Indstillinger og derefter Navigation øverst til venstre.
  2. Rul ned til AR-rutevejledning til fods.
  3. Slå vippefunktionen fra.

Undgå at bruge Live View til navigation til fods i længere tid ad gangen

Vi anbefaler, at du kun bruger Live View, når du er i tvivl om, hvor du skal hen, f.eks. ved turens start, når du kommer til et vejkryds eller lignende, eller når du er lige ved at være ved din destination.

Vigtigt! Af hensyn til sikkerheden bør du lægge telefonen væk, når du ved, hvor du skal hen.