Administrer bedriftsprofilen din på Google Maps

Hvis du eier eller administrerer en bedrift, kan du opprette en bedriftsprofil uten ekstra kostnad på Google Søk og Maps. Registrer deg for en bedriftsprofil, eller bekreft en eksisterende profil.

Om bedriftsprofilen din

Etter at du har bekreftet tilknytningen din til en bedrift, kan du endre informasjonen om bedriften (f.eks. åpningstider, bilder, tilbud og produkter) direkte fra bedriftsprofilen din, uavhengig av hvor på Google Maps den blir vist.

For å finne bedriftsprofilen søker du etter navnet på bedriften din på Google Maps. Hvis noen andre eier eller administrerer bedriften din, kan du legge til eiere og administratorer samt fjerne deg selv via bedriftsprofilen din på Google Søk og Maps.

Tips: Hvis du ikke lenger ønsker å administrere en bedriftsprofil, kan du fjerne bedriften fra kontoen din. Dette innebærer ikke at bedriftsprofilen fjernes fra Google Maps. Hvis bedriften ikke lenger eksisterer, bør du merke den som nedlagt før du fjerner bedriften fra kontoen din. Deretter vises bedriften som stengt på Google.

Svar på anmeldelser på en datamaskin

Merk: Du må ha bekreftet bedriftsprofilen din før du kan svare på anmeldelser via bedriftsprofilen din på Maps på en datamaskin.

1. Åpne Google Maps
  2. Skriv inn navnet på bedriften din. Deretter klikker du på Søk Søk eller trykker på Enter-tasten.
  3. Klikk på Anmeldelser
  4. Klikk på Svar ved siden av anmeldelsen du vil svare på.
    • Hvis du ikke ser noen Svar-knapp, må du bekrefte at du eier eller administrerer bedriftsprofilen på Google Søk eller Maps.

Endre bedriftsprofilen din på en Android-enhet

1. Åpne Google Maps Kart på Android-enheten.
  2. For å åpne bedriftsprofilen din, skriv inn bedriftsnavnet ditt i søkefeltet eller trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din Kontosirkelen etterfulgt av Bedriftsprofilen din.
  3. Trykk på Endre informasjonen på verktøyraden.
  4. Trykk på Send inn Send øverst til høyre når du er ferdig.

Endringene vises umiddelbart i bedriftsprofilen din.

Legg til bilder i bedriftsprofilen din på en Android-enhet

1. Åpne Google Maps Kart på Android-enheten.
  2. For å åpne bedriftsprofilen din, skriv inn bedriftsnavnet ditt i søkefeltet eller trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din Kontosirkelen etterfulgt av Bedriftsprofilen din.
  3. Trykk på Legg til et bilde på verktøyraden.
  4. Velg et bilde, og trykk deretter på Send inn Send øverst til høyre.

Bildene du har lastet opp, vises umiddelbart i bedriftsprofilen din.