Fer una reserva a Google Maps

La plataforma Reserva amb Google permet fer reserves als Estats Units.

Mitjançant Reserva amb Google, podeu cercar serveis o entrades, reservar-los i pagar-los sense haver de sortir de la superfície de Google.

Podeu trobar una empresa local, reservar un servei i pagar les reserves o les entrades des de la plataforma Reserva amb Google. Per trobar una empresa, només cal que la cerqueu a Google, a Maps o a l'Assistent de Google. Google Pay simplifica el procés de tramitació de compra.

Important: Reserva amb Google només està disponible en determinats països o regions per a empreses que operen amb un gestor de reserves compatible.

Fer una reserva

Aneu a la Cerca de Google, a Maps o a l'Assistent de Google per fer una reserva d’un servei o d'una empresa locals.

Cercar i reservar serveis en línia

Podeu cercar i reservar un servei en línia directament a Google quan cerqueu una empresa o un terme concrets, com ara "classes de ioga" o "lliçons de piano". Si una empresa ofereix aquests serveis en línia i ha actualitzat el seu perfil d'empresa per reflectir-ho, mostrarà el següent:

• marca de verificació verdaClasses en línia
  • marca de verificació verdaEstimacions en línia
  • marca de verificació verdaCites en línia

Per contractar serveis presencials, aneu a la Cerca de Google, a Maps o a l'Assistent de Google per fer una reserva en una empresa o un servei locals.

Com es poden reservar serveis en línia

Important: si l'empresa no té cap botó de reserva al tauler de coneixement, no està configurada per rebre reserves a través de Google.

1. Obriu la Cerca de Google, Maps o l'Assistent de Google.
  2. Cerqueu els tipus de serveis i de classes que vulgueu, com ara classes de ioga.
  3. Cerqueu i seleccioneu el perfil d'empresa en què vulgueu fer una reserva i feu clic a Reserva en línia.
  4. Seleccioneu una data i una hora.
  5. Per a empreses que permeten reservar un empleat determinat: a "Personal", podeu triar l'empleat que vulgueu. Per exemple, podeu seleccionar el vostre professor de ioga preferit. També podeu seleccionar un empleat més endavant si modifiqueu la reserva.
  6. Feu clic a Reserva ara.
  7. A la finestra emergent que apareix, empleneu la informació necessària.
    • Les empreses poden demanar el pagament en el moment de la reserva o bé quan es proporcioni el servei.
  8. Feu clic a Reserva.

Obteniu informació sobre com es pot fer una reserva a Google.

Gestionar una reserva

Després de fer una reserva, podeu comprovar-ne els detalls, modificar-la o cancel·lar-la. També podeu suprimir la vostra entrada de la llista d’espera.

Totes les cancel·lacions i les modificacions estan subjectes a la política de cancel·lació de l'empresa. Podeu consultar aquesta política a la descripció de la reserva, a la tramitació de la compra i al correu electrònic de confirmació de la reserva. Google no es fa responsable de les polítiques de cancel·lació o de reembossament en relació amb els serveis d'una empresa.

Comprovar els detalls d'una reserva

Per comprovar els detalls d'una reserva, teniu les opcions següents:

Modificar una reserva

Algunes empreses permeten modificar una reserva un cop realitzada.

1. Aneu al lloc web de Reserva amb Google.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú.
  3. Seleccioneu Reserves i després Properament.
  4. Cerqueu la reserva que voleu canviar.
  5. Feu clic a Modifica.

Quan modifiqueu una reserva, tingueu en compte el següent:

• Si teniu la reserva d'aquí a un o dos dies, el millor és trucar directament a l'empresa per modificar-la.
  • En alguns casos, és possible que hàgiu de cancel·lar la reserva i fer-ne una de nova amb la informació actualitzada.

Canviar l'adreça electrònica associada a una reserva

Les reserves s'associen al Compte de Google des del qual s'han fet. Per aquest motiu, no podeu editar la vostra adreça electrònica un cop feta la reserva.

Cancel·lar una reserva

No totes les reserves són aptes per a reembossaments o cancel·lacions. Per saber si una reserva és apta, consulteu el correu electrònic de confirmació o els detalls de la reserva al lloc web de Reserva amb Google.

Si la reserva és apta, hi ha dues maneres de cancel·lar-la:

• Consulteu el correu electrònic de confirmació per obtenir instruccions sobre com es pot cancel·lar la reserva.
  • Al lloc web de Reserva amb Google, feu clic a Cancel·la al costat de la reserva.
    • Important: la cancel·lació està subjecta a la política de cancel·lació de l'empresa.

Si, malgrat tot, no podeu cancel·lar la reserva, us recomanem que truqueu a l'empresa directament.

Qui pot utilitzar Reserva amb Google

Reserva amb Google només està disponible en determinats països per a empreses que operen amb un gestor de reserves compatible. Els usuaris han de tenir un Compte de Google per poder utilitzar Reserva amb Google.

Altres accions: