El meu perfil

Important: durant la situació sense precedents de la COVID-19, estem prenent mesures per protegir la salut dels membres dels nostres equips i per prioritzar els serveis essencials. Com a conseqüència, és possible que hi hagi limitacions temporals i retards en la manera com podeu contribuir a Maps.

El perfil públic de Maps us permet mostrar les vostres fotos, ressenyes i llistes, així com altre contingut de Maps. Al perfil de Maps, podeu fer el següent:

Consell: al perfil sempre hi figura el vostre nom, la foto i la biografia.

Canviar el nom i la foto

El nom i la foto es mostraran a la part superior del vostre perfil de Maps.

Per canviar el nom i la foto, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix i després Mostra el perfil i després Edita el perfil Edita i després Edita nom i foto.
  3. Escriviu el vostre nom o trieu una foto.
  4. Toqueu Desa.

Important: el canvi de nom i foto es reflecteix en tots els productes de Google que utilitzeu.

Afegir o editar la biografia

Afegiu una biografia breu al vostre perfil públic per compartir amb altres usuaris informació vostra i els llocs que us agraden.

Consell: tothom pot veure la vostra biografia, fins i tot encara que amagueu les contribucions al perfil.

Afegir una biografia
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix i després Mostra el perfil i després Edita el perfil Edita.
  3. Escriviu la vostra biografia (fins a 200 caràcters).
  4. Toqueu Desa.
Editar la biografia
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix i després Mostra el perfil i després Edita el perfil Edita.
  3. Editeu la biografia.
  4. Toqueu Desa.
Suprimir la biografia
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix i després Mostra el perfil i després Edita el perfil Edita.
  3. Suprimiu la vostra biografia.
  4. Toqueu Desa.

Veure el nivell de Local Guide, els punts i les insígnies

Si sou Local Guide, a l'aplicació Google Maps podeu veure el vostre nivell i els punts i les insígnies que heu obtingut.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix i després Mostra el perfil.
  3. A sota del vostre nom, podeu veure el vostre nivell de Local Guide i els punts que teniu. Toqueu la fletxa arrow per veure les insígnies que heu aconseguit i el nombre de contribucions que heu fet.