Een evenement toevoegen

Ga als volgt te werk om een openbaar evenement toe te voegen aan Google Maps:
Opmerking: Mogelijk is deze functie niet voor alle gebruikers beschikbaar.

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op het tabblad Bijdragen en danEvenementen en dan Een openbaar evenement toevoegen Toevoegen.
  3. Volg de stappen.

Ga als volgt te werk om uw evenement te bewerken:

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar het tabblad Bijdragen.
  3. Tik op Evenementen en dan selecteer uw evenement.
  4. Tik op Dit evenement bewerken Bewerken en voer de gegevens in of wijzig deze.
  5. Volg de stappen.