Följa en Google Maps-profil

Du kan upptäcka och följa vissa bidragande Maps-användare och verifierade Maps-konton.

Viktigt! Om din profil inte är inställd som Begränsad kan andra Google Maps-användare se vilka du följer och vilka som följer dig i din profil. Om din profil är inställd som Begränsad kan bara personer som följer dig se listan över vilka du följer och vilka som följer dig.

Denna funktion är inte tillgänglig på datorer och surfplattor ännu.