Få uppdateringar från företag och platser

Du kan följa platser som intresserar dig, till exempel restauranger och företag, och få uppdateringar när de har gjort nya inlägg eller uppdateringar.

När du följer en plats visas uppdateringar för platsen på fliken För dig i Google Maps.

Företag du följer kan se din offentliga profil i Google Maps såvida du inte väljer att följa dem privat.

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Sök efter ett företag eller en plats.
  3. Tryck på en plats på listan följt av Följ Följföljt av OK eller Följ privat.
    Obs! Företag som du följer kan se din offentliga profil på Google Maps om du inte väljer att följa dem privat.
  4. Tryck på bockmarkeringen Checkmark för att sluta följa ett enskilt företag eller en enskild plats.

Du kan styra om företag du följer kan se din offentliga profil eller inte. Om du vill sluta dela din profil med företag du följer kan du trycka på din profilbild eller initial Kontocirkel följt av Inställningar följt av Personligt innehåll. Slå sedan av Synlig för företag.

Se alla företag som du följer

Du kan se och hantera alla platser du följer på en lista.

1. Öppna Google Maps-appen Maps.
  2.  Tryck på Sparade  Spara plats. Tryck på Följer längst ned. Då visas en fullständig lista över platserna du följer.
    Tips! Tryck på Följer för att sluta följa ett enskilt företag eller en enskild plats.