Een Google Maps-profiel volgen

Je kunt geselecteerde Maps-bijdragers en geverifieerde accounts ontdekken en volgen.

Belangrijk: Tenzij je profiel is ingesteld op beperkte toegang, kunnen andere Google Maps-gebruikers in je profiel zien welke mensen je volgt en door wie jij wordt gevolgd. Als je profiel is ingesteld op beperkte toegang, kunnen alleen je volgers de lijst bekijken van mensen die je volgt en door wie jij wordt gevolgd.

Deze functie is nog niet beschikbaar op desktops of tablets.