Yritysten ja paikkojen seuraaminen Google Mapsissa

Voit seurata sinua kiinnostavia paikkoja, kuten ravintoloita tai muita yrityksiä, ja saada ilmoituksia niiden uusista postauksista ja päivityksistä.

Kun seuraat paikkaa, näet sitä koskevat ilmoitukset Google Mapsin Seurataan-välilehdeltä.

Seuraamasi yritykset voivat nähdä julkisen Google Maps ‑profiilisi, ellet valitse yksityistä seuraamista.

Yrityksen seuraaminen Google Mapsissa

Vinkki: Kaikkia yrityksiä ei voi seurata.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Hae yritystä tai paikkaa.
  3. Napauta paikkaa luettelosta ja sitten Seuraa Seuraa ja sitten OK tai Seuraa yksityisesti.
    Huom. Seuraamasi yritykset voivat nähdä julkisen Google Maps ‑profiilisi, ellet valitse yksityistä seuraamista.
  4. Jos haluat lopettaa yksittäisen yrityksen tai paikan seuraamisen, napauta valintamerkkiä Checkmark.

Voit itse määrittää, voivatko seuraamasi yritykset nähdä julkisen profiilisi. Jos haluat lopettaa profiilisi jakamisen seuraamillesi yrityksille, napauta profiilikuva tai nimikirjaimet Tiliympyrä ja sitten Asetukset ja sitten Henkilökohtainen sisältö. Poista sitten käytöstä Näkyy yrityksille.

Kaikkien seurattujen yritysten katsominen

Voit nähdä kaikki seuraamasi paikat yhdessä luettelossa ja tehdä niihin muutoksia luettelon kautta.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2.  Napauta Tallennetut Tallenna paikka. Valitse alareunasta Seurataan . Näet luettelon kaikista seuraamistasi paikoista.

Vinkki: Jos haluat lopettaa yksittäisen yrityksen tai paikan seuraamisen, napauta Seurataan.

Seurattujen yritysten ja ihmisten päivitykset

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Sinulle.

Vinkki: Seurataan-välilehti on jo valittu, ja näet päivityksiä seuraamiltasi yrityksiltä ja ihmisiltä.