Følg virksomheder og steder i Google Maps

Du kan følge steder, som interesserer dig, f.eks. restauranter eller virksomheder, og modtage opdateringer, når de har nye indlæg eller opdateringer.

Når du følger et sted, vises opdateringer for stedet på fanen Følger i Google Maps.

De virksomheder, som du følger, kan se din offentlige profil på Google Maps, medmindre du følger dem anonymt.

Følg en virksomhed i Google Maps

Tip! Det er ikke alle virksomheder, der kan følges.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter en virksomhed eller et sted.
  3. Tryk på et sted på listen efterfulgt af Følg Følg efterfulgt af OK eller Følg anonymt.
    Bemærk! De virksomheder, du følger, kan se din offentlige profil i Google Maps, medmindre du vælger at følge dem anonymt.
  4. Tryk på fluebenet (Checkmark), hvis du ikke længere vil følge en virksomhed eller et sted.

Du kan tjekke, om de virksomheder, som du følger, kan se din offentlige profil. Hvis du ikke længere vil dele din profil med de virksomheder, du følger, skal du trykke på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel efterfulgt af Indstillinger efterfulgt af Personligt indhold. Deaktiver derefter Synlig for virksomheder.

Se alle de virksomheder, du følger

Du kan se og administrere alle de steder, du følger, på én liste.

1. Åbn Google Maps-appen (Maps).
  2.  Tryk på Gemt Gem sted. Tryk på Følger nederst på skærmen. Der vises en liste over alle de steder, du følger.

Tip! Tryk på Følger, hvis du ikke længere vil følge en virksomhed eller et sted.

Få opdateringer fra de virksomheder og personer, du følger

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på Opdateringer nederst i højre hjørne.

Tip!  Fanen "Følger" er allerede valgt, og du får vist opdateringer fra den virksomhed og de personer, du følger.