Få opdateringer fra virksomheder og steder

Du kan følge steder, som interesserer dig, f.eks. restauranter eller virksomheder, og modtage opdateringer, når de har nye indlæg eller opdateringer.

Når du følger et sted, vises opdateringer for stedet på fanen Til dig i Google Maps.

De virksomheder, som du følger, kan se din offentlige profil på Google Maps, medmindre du følger dem anonymt.

1. Åbn Google Maps-appen (Maps) på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter en virksomhed eller et sted.
  3. Tryk på et sted på listen og derefter Følg Følg og derefter OK eller Følg anonymt.
    Bemærk! De virksomheder, som du følger, kan se din offentlige profil på Google Maps, medmindre du følger dem anonymt.
  4. Hvis du ikke længere vil følge en virksomhed eller et sted, skal du trykke på fluebenet Checkmark.

Du kan tjekke, om de virksomheder, som du følger, kan se din offentlige profil. Hvis du ikke længere vil dele din profil med de virksomheder, du følger, skal du trykke på Menu Menuog derefter Indstillinger og derefter Personligt indhold. Deaktiver derefter Del profil med virksomheder.

Se alle de virksomheder, du følger

Du kan se og administrere alle de steder, du følger, på én liste.

1. Åbn Google Maps-appen (Maps).
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Dine steder og derefter Følger. Der vises en komplet liste over de steder, du følger.
    Tip! Hvis du ikke længere vil følge en virksomhed eller et sted, skal du trykke på Følger.