Crear una llista de llocs

A Google Maps podeu crear llistes de llocs, com ara els vostres llocs preferits o d'altres que voleu visitar.

Crear una llista

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats Desa el lloc.
  3. A la part inferior dreta, toqueu Llista nova Plus.
  4. Introduïu un nom i una descripció.
  5. Trieu un tipus de llista:
    • Privada: sou l'única persona que la pot veure i editar.
    • Compartida: compartiu un enllaç per veure-la o editar-la.
  6. Toqueu Desa.

Desar un lloc en una llista

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o toqueu-lo al mapa.
  3. A la part inferior de la pantalla, toqueu el nom o l'adreça del lloc.
  4. Toqueu Desa.
  5. Trieu una llista. Per crear-ne una altra, toqueu Llista nova Plus.
  6. Opcional: podeu afegir una nota en un lloc després de desar-lo en una llista.

Trobar les vostres llistes

Per trobar les vostres llistes, seguiu aquests passos:

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps
  2. Toqueu Desats Desa el lloc.

Editar o suprimir una llista

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats Desa el lloc.
  3. Toqueu la llista que voleu editar o suprimir.
  4. Per esborrar una llista, aneu a la part superior i toqueu Més Més i després Suprimeix la llista.
    Nota: no podeu esborrar les llistes predeterminades integrades a Maps, com ara Preferits, Hi vull anar o Llocs destacats.
  5. Per canviar una llista, aneu a la part superior i toqueu Més Més i, a continuació, Edita la llista.
    • Editar la llista: a la part superior, toqueu el nom o la descripció que voleu canviar.
    • Afegir notes: toqueu el quadre que hi ha a sota del lloc que voleu descriure. Podeu afegir fins a 4.000 caràcters.
    • Suprimir un lloc desat: toqueu Suprimeix Suprimeix.
  6. En acabat, a l'extrem superior dret, toqueu Desa.

Amagar o compartir llistes

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats Desa el lloc.
  3. Al costat de la llista que voleu compartir, toqueu Més Més i després trieu una de les opcions següents:
    • Amaga al mapa o Mostra al mapa: mostra o amaga els llocs desats mentre mireu el mapa.
    • Edita la llista: permet afegir llocs a la llista o treure'n.
    • Comparteix la llista: permeteu que altres usuaris vegin la llista desada o hi col·laborin.
    • Opcions de compartició: podeu definir la llista com a pública, privada o compartida. Si voleu que tothom que tingui l'enllaç pugui veure la llista, toqueu Compartida

Els usuaris que poden veure les llistes també veuen els noms i les fotos de perfil de les persones que s'hi han unit. A més, poden veure qui ha afegit o editat llocs i notes a la llista.

Gestionar qui pot editar llistes compartides

Convidar altres usuaris a editar una llista

Podeu convidar altres persones a unir-se a les vostres llistes compartides per editar-les:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats Desa el lloc.
  3. Al costat de la llista, toqueu Més Més i després Comparteix la llista.
  4. Activeu "L'enllaç permet editar".
  5. Trieu amb qui voleu compartir l'enllaç d'edició.

Canviar qui pot editar una llista

Per tornar a compartir l'enllaç d'edició d'una llista o afegir més editors, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats Desa el lloc.
  3. Toqueu Més Més i després Opcions de compartició.
  4. A "Editors", toqueu Convida editors.
  5. Trieu amb qui voleu compartir l'enllaç.

Per suprimir tots els editors que teniu, desactiveu l'edició:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats Desa el lloc.
  3. Al costat de la llista, toqueu Més Més i després Opcions de compartició.
  4. A "Opcions d'edició" desactiveu Permet que editin la llista.
    1. Activeu l'opció Permet que editin la llista per obtenir un enllaç nou i compartir-lo amb altres usuaris.

Personalitzar l'ordre de les llistes

Podeu personalitzar l'ordre dels llocs que heu desat a les llistes de Google Maps.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Desats Desa el lloc.
  3. A "Les meves llistes", toqueu la llista que voleu ordenar.
  4. Toqueu Edita Edita.
  5. Activeu l'opció Personalitza l'ordre de la llista.
  6. Manteniu premudes les quatre línies blaves que hi ha a l'esquerra del títol del lloc per canviar-ne l'ordre.
  7. Quan hàgiu acabat, toqueu Desa.

Seguir una llista

Si seguiu una llista creada per un altre usuari, els seus llocs desats es mostren a Els meus llocs i com a ubicacions suggerides a Google Maps.

Seguir una llista mitjançant un enllaç

1. Toqueu l'enllaç que heu rebut per obrir la llista.
  2. Toqueu Desa. La llista s'afegirà al grup de llistes que seguiu.
  3. Opcional: per deixar de seguir una llista que algú ha compartit, toqueu la llista i després Desats.

Veure llistes creades per altres usuaris

Si un usuari té una llista de Google Maps, podeu seguir-la.

1. Toqueu el nom de l'usuari que hagi publicat la llista que voleu seguir.
  2. Toqueu Llistes.
  3. Toqueu la llista que voleu seguir i després Més Més i després Desa.