Google Mapsin personointi

Voit löytää uusia paikkoja kiinnostuksen kohteidesi perusteella Google Mapsista. Ehdotamme sinulle sijainteja ja sisältöä tallennettujen asetustesi, sijaintihistoriasi sekä verkko- ja sovellustoimintasi perusteella. Näiden tietojen perusteella määritämme "vastaavuuspisteesi". Lue lisätietoja vastaavuuksien saamisesta.

Jos haluat poistaa nämä ominaisuudet käytöstä tai ottaa ne käyttöön, lue lisätietoja sijaintihistorian hallinnoinnista tai verkko- ja sovellustoiminnan asetusten muuttamisesta.

Kiinnostavat-valintojen hallinnointi

1. Avaa Google Maps ‑sovellus mobiililaitteella.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta Tiliympyrä.
  3. Napauta Asetukset Settings ja sitten Ylläpidä asetuksia.
  4. Voit katsoa ja muuttaa itseäsi kiinnostavia asioita napauttamalla Kiinnostavat.
    • Lisää Kiinnostavat-valinta: Napauta Lisää aihe ja napauta aihetta, josta olet kiinnostunut.
    • Poista Kiinnostavat-valinta: Napauta poistettavan aiheen vierestä Poista .

Ei kiinnosta ‑valintojen hallinnointi

1. Avaa Google Maps ‑sovellus mobiililaitteella.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta Tiliympyrä.
  3. Napauta Asetukset Settings ja sitten Ylläpidä asetuksia.
  4. Voit katsoa ja muuttaa asioita, joista et ole kiinnostunut, napauttamalla Ei kiinnosta.
    • Lisää Ei kiinnosta ‑valinta: Napauta Lisää aihe ja napauta aihetta, josta et ole kiinnostunut.
    • Poista Ei kiinnosta ‑valinta: Napauta poistettavan aiheen vierestä Poista .

Tietoja asetuksista

Ylläpidä asetuksia ‑sivu sisältää seuraavaa:

• Ruokavalio: Valitse ruokailumieltymystesi mukaisia kategorioita, esimerkiksi vegaaninen, kasvisruoka, gluteeniton, alkoholiton, halal ja košer.
  • Kiinnostavat: Lisää sinua kiinnostavia asioita, esimerkiksi aiheita ja paikkoja.
  • Ei kiinnosta: Lisää asioita, joista et ole kiinnostunut, esimerkiksi aiheita ja paikkoja.

Kun napautat jotakin edellä mainituista, näet

• itse lisäämäsi aiheet ja paikat
  • Googlen ehdottamia aiheita ja paikkoja, jotka perustuvat tallentamiisi valintoihin, sijaintihistoriaasi ja verkko- ja sovellustoimintaasi. Kategorian kuvauksessa lukee "Maps-ehdotus".