Gjør Google Maps-opplevelsen mer personlig

Oppdag nye steder basert på interessene dine med Google Maps. Med utgangspunkt i preferansene du har lagret, samt posisjonsloggen og nett- og appaktiviteten din foreslår vi steder og innhold vi tror du kommer til å like. Vi bruker også denne informasjonen til å opprette et «Din match»-resultat. Finn ut hvordan det blir funnet matcher.

Hvis du vil slå disse funksjonene på eller av, kan du finne ut hvordan du administrerer posisjonsloggen, eller endre innstillingen for Nett- og appaktivitet.

Administrer «Interessert»-innstillingene dine

1. Åpne Google Maps-appen på mobilenheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din Kontosirkelen.
  3. Trykk på Innstillinger Settings og så Administrer innstillingene.
  4. Trykk på Interessert for å se gjennom og oppdatere det du er interessert i.
    • For å legge til en «Interessert»-innstilling: Trykk på Legg til emne, og trykk på det du er interessert i.
    • For å fjerne en «Interessert»-innstilling: Trykk på Fjern ved siden av det du vil fjerne.

Administrer innstillingene for «Ikke interessert»

1. Åpne Google Maps-appen på mobilenheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din Kontosirkelen.
  3. Trykk på Innstillinger Settings og så Administrer innstillingene.
  4. For å gjennomgå og oppdatere det du er interessert i, trykk på Ikke interessert.
    • Slik legger du til en «Ikke interessert»-innstilling: Trykk på Legg til emne og trykk på det du ikke er interessert i.
    • Slik fjerner du en «Ikke interessert»-innstilling: Trykk på Fjern ved siden av det du vil fjerne.

Om preferanser

På «Administrer innstillingene»-siden finner du følgende:

• Kosthold: Angi de kategoriene du foretrekker, for eksempel vegansk, vegetarisk, glutenfri eller alkoholfri mat samt halal- og koshermat.
  • Interessert: Legg til det som interesserer deg, for eksempel emner eller steder.
  • Ikke interessert: Legg til det som ikke interesserer deg, for eksempel emner eller steder.

Når du trykker på en innstilling, får du se følgende:

• Emner og steder du har lagt til selv.
  • Emner og steder som er foreslått av Google basert på innstillingene du har lagret, posisjonsloggen din pluss nett- og appaktiviteten din. Disse er merket med «Forslag fra Maps» i beskrivelsen av kategorien.