Plaatsen vinden die u leuk vindt

Naarmate u Google Maps vaker gebruikt, ziet u matches voor verschillende plaatsen. Deze matches geven aan hoe goed een plaats overeenkomt met uw voorkeuren.

Hoe u matches kunt ontvangen

Als u matches wilt zien, doet u het volgende:

Opmerking: Als u geen matches ziet of deze niet erg nauwkeurig zijn, moet u mogelijk eerst plaatsen beoordelen en uw voorkeuren instellen (zie hieronder).

Hoe matches tot stand komen

Uw matches geven aan hoe goed verschillende plaatsen bij uw voorkeuren passen. Ze zijn uniek voor u en worden in de loop van de tijd steeds beter. Matches zijn gebaseerd op:

• eventuele dieetvereisten of keukens die u opgeeft in uw voorkeuren,
  • het soort keuken en het type restaurants waaraan u doorgaans de voorkeur geeft of die u liever vermijdt,
  • of u een bepaalde plaats of een soortgelijke locatie heeft opgeslagen, beoordeeld of bezocht,
  • uw interacties met plaatsen op Google Maps of Google Zoeken.
Hoe beoordelingen van invloed zijn op uw matches

Wanneer u in Google Maps plaatsen beoordeelt en er reviews over schrijft, geeft u ons een beter idee van de plaatsen die u leuk vindt. Naarmate u meer plaatsen beoordeelt, worden uw matches steeds nauwkeuriger.

Uw matches verbeteren

Uw matches zijn gebaseerd op uw locatiegeschiedenis van Google en op uw web- en app-activiteit, waaronder uw Google-zoekopdrachten. Volg deze stappen om uw matches nauwkeuriger te maken:

Locatiegeschiedenis inschakelen

Meer informatie over hoe u uw locatiegeschiedenis kunt beheren.

Update uw voorkeuren

Beoordeel meer plaatsen

Meer informatie over bezochte plaatsen beoordelen in Google Maps.

Voeg plaatsen toe als favorieten

Naarmate u meer plaatsen als favorieten toevoegt, worden uw matches nauwkeuriger.

Lees hoe u plaatsen die u leuk vindt kunt opslaan in Google Maps.