Tilpas din Google Maps-oplevelse

Find nye steder baseret på dine interesser med Google Maps. Vi bruger dine gemte præferencer, din placeringshistorik og din web- og appaktivitet til at foreslå placeringer og indhold, du måske synes om. Vi bruger også disse oplysninger til at oprette et resultat for "Dit match".Få flere oplysninger om, hvordan du får vist match.

Du kan slå disse funktioner til eller fra ved at læse mere om om, hvordan du administrerer din placeringshistorik eller ændrer indstillingen for web- og appaktivitet.

Administrer dine præferencer for "Interesseret"

1. Åbn Google Maps-appen på din mobilenhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav Kontocirkeløverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger Settings og derefter Administrer dine præferencer.
  4. Tryk på Interesseret for at gennemgå og opdatere det, du er interesseret i.
    • Sådan tilføjer du præferencen "Interesseret": Tryk på Tilføj emne, og tryk på det, du er interesseret i.
    • Sådan tilføjer du præferencen "Interesseret": Tryk på "Fjern" ud for det, du gerne vil fjerne.

Administrer dine præferencer for "Ikke interesseret"

1. Åbn Google Maps-appen på din mobilenhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav Kontocirkeløverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger Settings og derefter Administrer dine præferencer.
  4. Tryk på Ikke interesseret for at se og opdatere det, du er interesseret i.
    • Hvis du vil tilføje præferencen "Ikke interesseret", skal du gøre følgende: Tryk på Tilføj emne , og tryk på det, du ikke er interesseret i.
    • Hvis du vil fjerne præferencen "Ikke interesseret", skal du gøre følgende: Tryk på Fjern ud for det, du gerne vil fjerne.

Om præferencer

Siden "Administrer din præference" indeholder:

• Kost: Angiv dine foretrukne kategorier, f.eks. veganer, vegetar, glutenfri, alkoholfri, halal og kosher.
  • Interesseret: Tilføj det, du er interesseret i, f.eks. emner eller steder.
  • Ikke interesseret: Tilføj det, du ikke er interesseret i, f.eks. emner eller steder.

Du kan se følgende, når du trykker på en præference:

• Emner og steder, du selv har tilføjet.
  • Emner og steder, som Google har foreslået ud fra dine gemte præferencer, din Placeringshistorik samt din Web- og appaktivitet. Du finder "Forslag fra Maps" i beskrivelsen af kategorien.