Google Mapsin käyttäminen feature phone ‑puhelimella

Jos käytät Google Mapsia feature phone ‑puhelimella, voit

• hakea paikkoja puhumalla tai kirjoittamalla
  • saada vaiheittaisia ohjeita
  • katsoa sijaintiasi kartalta
  • valita paikkoja kartalta ja tutustua niihin.
Paikan hakeminen
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta hakukenttää.
  3. Hae osoitetta tai paikkaa kirjoittamalla hakukenttään tai koskettamalla sitä pitkään, jos haluat tehdä haun puhumalla.
  4. Valitse luettelosta paikka.
Vinkki: Valitse paikka ja hae sitten reittiohjeet tai katso paikkaa kartalta. Voit myös katsoa kuvia, soittaa puheluita, katsoa aukioloaikoja tai lukea paikan arvosteluja.
Hae tietyntyyppisiä paikkoja
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta hakukenttää.
  3. Hae kategoriaa, kuten "ravintolat", kirjoittamalla hakukenttään tai koskettamalla sitä pitkään, jos haluat tehdä haun puhumalla.
  4. Valitse luettelosta paikka.
Vinkki: Löydät yleisten kategorioiden pikanäppäimet aloitusnäytöltä.
Hae reittiohjeet
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta Reittiohjeet Reittiohjeet.
  3. Lisää paikan nimi tai osoite tai napauta sijaintia kartalta:
    • Jos haluat nähdä reittiohjeet kartalla, napauta karttaa.
    • Jos haluat nähdä vaiheittaiset ohjeet määränpäähäsi, napauta Tiedot.
    • Jos haluat esikatsella reittiohjeet, napauta Aloita.
Vinkki: Valitse kulkutapa, kuten juna tai bussi. Voit palata muokkaamaan määränpäätäsi, lähtöpaikkaasi tai kulkutapaasi.
Sijainnin etsiminen kartalta
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Valitse Sijaintisi Your location.
  3. Sijaintisi näkyy sinisenä pisteenä kartalla.

Jos sinulla on ongelmia sijainnin kanssa, tee näin:

• Käynnistä puhelimesi uudelleen.
  • Siirry ulos, jossa on parempi GPS-signaali. Jos haet sijaintia ensimmäistä kertaa, odota noin 10 minuuttia, korjaantuuko tilanne.
  • Varmista, että maantieteellinen sijainti on otettu käyttöön Asetukset-sovelluksesta.
  • Varmista, että olet myöntänyt maantieteellisen sijainnin käyttöoikeuden Asetukset-sovelluksesta.

Tutustu karttaan
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Valitse Näytä kartta.
  3. Voit säätää kartan kokoa zoomaamalla lähemmäs Zoom in tai kauemmas Zoom out.
  4. Voit valita kartalta paikan napauttamalla paikkaa ja sitten Sijaintisi Your location.

Vinkki: Voit zoomata lähemmäs ja kauemmas myös näppäimistön 1- ja 3-painikkeilla.

Muiden karttanäkymien katsominen ja lisätietojen hakeminen
Voit katsoa tietoja tämänhetkisestä liikenteestä tai pyöräilyreiteistä käyttämällä tasoja tai erityisiä karttanäkymiä.
Huom. Liikennetiedot eivät ole käytettävissä kaikkialla.
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta Kartan tasot Tasot ja valitse haluamasi taso:
    • Joukkoliikenne: Näyttää julkisen liikenteen tiedot, kuten juna- ja linja-autoreitit.
    • Liikenne: Näyttää liikenteen sujuvuuden teillä.
    • Satelliittikuva: Näyttää maan avaruudesta kuvattuna.
  3. Voit poistaa tason käytöstä napauttamalla sitä uudelleen.

Vinkki: Jos haluat muokata tai poistaa tiliisi liittyvää dataa, käytä Android- tai iOS-laitetta tai tietokonetta.