Brug af Google Maps på en klassisk mobiltelefon

Du kan bruge Google Maps på din klassiske mobiltelefon til at:

• Søge efter steder ved hjælp af din stemme eller ved at skrive
  • Få detaljeret rutevejledning
  • Se din aktuelle placering på kortet
  • Udforske og vælge steder på kortet
Søg efter et sted
  1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på søgefeltet.
  3. Hvis du vil bruge din stemme til at søge efter en adresse eller et sted, skal du skrive eller holde nede på søgefeltet.
  4. Vælg et sted på listen.
Tip! Vælg et sted, og få rutevejledning, eller se det på kortet. Du kan også se billeder, foretage telefonopkald, se åbningstider eller læse anmeldelser af stedet.
Søg efter steder af en bestemt type
  1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på søgefeltet.
  3. Hvis du vil bruge din stemme til at søge efter en kategori, f.eks. "restauranter", skal du skrive eller holde søgefeltet nede.
  4. Vælg et sted på listen.
Tip! Du kan finde genveje til almindelige kategorier på startskærmen.
Få rutevejledning
  1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning.
  3. Angiv stedets navn eller adresse, eller tryk på placeringen på dit kort:
    • Hvis du vil se rutevejledningen på kortet, skal du trykke på kortet.
    • Hvis du vil se en trinvis vejledning til din destination, skal du trykke på Detaljer.
    • Hvis du vil se en forhåndsvisning af rutevejledningen, skal du trykke på Start.
Tip! Vælg din transportmetode, f.eks. "Tog eller bus". Du kan gå tilbage og redigere din destination, dit startpunkt eller din transportmetode.
Find din placering på kortet
  1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Vælg Din placering Your location.
  3. Din aktuelle placering vises som en blå prik på kortet.

Hvis der er problemer med din placering:

• Genstart telefonen
  • Prøv at gå udenfor for at få en bedre GPS-forbindelse. Hvis det er første gang, du forsøger at bestemme din placering, kan der gå op til ti minutter, inden den bliver fundet.
  • Sørg for, at Geoplacering er slået til i appen Indstillinger
  • Sørg for, at du har givet adgang til Geoplacering i appen Indstillinger

Udforsk kortet
  1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Vælg Vis kort.
  3. Hvis du vil justere kortets størrelse, skal du trykke på Zoom in for at zoome ind eller på Zoom out for at zoome ud.
  4. Hvis du vil vælge et sted på kortet, skal du trykke på et sted og derefter Din placering Your location.

Tip! Du kan også zoome ind og ud med 1 eller 3 på tastaturet.

Find andre kortvisninger, og få flere oplysninger
Du kan finde oplysninger om aktuel trafik eller cykelruter i lag eller særlige kortvisninger.
Vigtigt! Trafikoplysninger er ikke tilgængelige overalt.
  1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på Kortlag Lag, og vælg derefter et lag:
    • Transit: Oplysninger om offentlig transport, f.eks. jernbanelinjer og busruter.
    • Trafik: Trafikstrømmen på vejene.
    • Satellit: Billeder af Jordens overflade fra oven.
  3. Hvis du vil fjerne et lag, skal du trykke på det igen.

Tip! Hvis du vil redigere eller slette data, der er knyttet til din konto, skal du bruge en computer eller en Android- eller iOS-enhed.