Utilitzar Google Maps en un telèfon de gamma mitjana

Podeu utilitzar Google Maps al vostre telèfon de gamma mitjana per fer el següent:

• Cercar llocs mitjançant la veu o escrivint.
  • Obtenir indicacions pas a pas.
  • Veure la ubicació actual al mapa.
  • Explorar i seleccionar llocs al mapa.
Cercar un lloc
  1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la barra de cerca.
  3. Per utilitzar la veu per cercar una adreça o un lloc, manteniu premuda la barra de cerca.
  4. Seleccioneu un lloc de la llista.
Consell: seleccioneu un lloc i, a continuació, obteniu indicacions o vegeu-lo al mapa. També podeu veure fotos, fer trucades telefòniques, consultar l'horari comercial o llegir ressenyes del lloc.
Cercar tipus de llocs
  1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la barra de cerca.
  3. Per utilitzar la veu per cercar una categoria, com ara "restaurants", manteniu premuda la barra de cerca.
  4. Seleccioneu un lloc de la llista.
Consell: podeu trobar dreceres de categories habituals a la pantalla d'inici.
Obtenir indicacions
  1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Indicacions Indicacions.
  3. Introduïu el nom o l'adreça del lloc o toqueu la ubicació al mapa:
    • Per veure les indicacions al mapa, toqueu-lo.
    • Per veure les instruccions pas a pas fins a la vostra destinació, toqueu Detalls.
    • Per obtenir una previsualització de les indicacions, toqueu Ves.
Consell: seleccioneu el vostre mètode de transport, com ara "tren o autobús". Podeu tornar enrere per editar la destinació, el punt de partida o el transport.
Trobar la vostra ubicació al mapa
  1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Seleccioneu La teva ubicació Your location.
  3. La vostra ubicació actual es mostra al mapa amb un punt blau.

Si teniu problemes amb la ubicació, feu el següent:

• Reinicieu el telèfon.
  • Proveu de moure-us a l'aire lliure per obtenir una millor connexió GPS. Si és la primera vegada que cerqueu una ubicació, proveu d'esperar fins a 10 minuts per fixar-la.
  • Assegureu-vos que la geolocalització estigui activada a l'aplicació Configuració.
  • Assegureu-vos que hàgiu autoritzat l'accés a la geolocalització a l'aplicació Configuració.

Explorar el mapa
  1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Seleccioneu Mostra el mapa.
  3. Per ajustar la mida del mapa, premeu Apropa Zoom in o Allunya Zoom out.
  4. Per seleccionar un lloc al mapa, toqueu un lloc i, a continuació, La teva ubicació Your location.

Consell: també podeu ampliar i reduir la imatge amb les tecles 1 o 3 al teclat.

Trobar altres visualitzacions de mapa i obtenir més informació
Podeu trobar informació sobre el trànsit actual o rutes amb bicicleta a les capes o en visualitzacions de mapa especials.
Important: la informació sobre el trànsit no està disponible a tot arreu.
  1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Capes del mapa Capes i, a continuació, trieu una capa:
    • Transport públic: informació sobre el transport públic, com ara línies de tren i línies d'autobús.
    • Trànsit: flux de trànsit a les carreteres.
    • Satèl·lit: imatges de la Terra des de l'espai.
  3. Per desactivar una capa, torneu a tocar-la.

Consell: per editar o suprimir dades associades al vostre compte, utilitzeu un dispositiu Android o iOS, o bé un ordinador.