Nieuwe plaatsen en evenementen ontdekken

Gebruik Google Maps om plaatsen en evenementen te ontdekken in gebieden die u interesseren. U ziet persoonlijke aanbevelingen, recente reviews en populaire plekken.

Opmerking: Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.

Suggesties voor plaatsen bekijken

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon.
  2. Tik onderaan op Voor jou.
  3. Als u deze tool nog niet eerder heeft gebruikt, wordt u gevraagd om de gebieden te selecteren die u wilt volgen:
    • Als er suggesties worden weergegeven, neemt u deze door en verwijdert u de suggesties waarin u geen interesse heeft. Tik op Gebied toevoegen om zelf gebieden toe te voegen.
    • Als er geen suggesties worden weergegeven, tikt u op Gebied selecteren. Verplaats de kaart vervolgens naar het gebied dat u wilt volgen. Sla het gebied op en geef het een naam.
  4. U krijgt aanbevelingen en updates te zien over plaatsen en evenementen in uw gebieden.

Suggesties voor plaatsen verkennen

• Scroll door de updates om nieuwe en interessante informatie te bekijken.
  • Tik in de rechterbovenhoek van de kaart op Kaart Map als u wilt zien waar een plaats zich bevindt.
  • Tik op 'Plaats opslaan' Save Place als u een plaats ziet die u wilt bezoeken. De plaats wordt opgeslagen in uw lijst 'Hier wil ik heen'.
  • Tik bovenaan op 'Hier wil ik heen' Want to Go om de lijst te bekijken.

Waar suggesties en updates op zijn gebaseerd

In Google Maps ziet u suggesties die u kunt volgen in buurten, steden en regio's waarvan we denken dat u ze interessant vindt. De suggesties zijn gebaseerd op uw locatiegeschiedenis en uw opgeslagen locaties Thuis en Werk.

In het gedeelte 'Voor jou' worden updates weergegeven over:

• gebieden die u volgt,
  • plaatsen die u heeft opgeslagen in uw lijsten 'Hier wil ik heen' en 'Favorieten'.

Wijzigen welke gebieden u volgt

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon.
  2. Tik onderaan op Voor jou.
  3. Tik bovenaan op Instellingen Instellingen en dan Gebieden.
  4. Kies een optie:
    • Als u geen updates meer wilt zien over een bepaald gebied, tikt u op Je volgt.
    • Als u een gebied wilt wijzigen, tikt u op de naam van het gebied en verplaatst u het.
    • Als u een nieuw gebied wilt toevoegen, tikt u op Gebied toevoegen en verplaatst u de kaart.
      Opmerking: Tik op Volgen om direct een gebied toe te voegen dat wordt voorgesteld door Maps.

Updates over een plaats verbergen

Ga als volgt te werk als u geen updates meer wilt ontvangen over een plaats, maar deze wel in uw lijst wilt bewaren voor toekomstig gebruik:

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon.
  2. Tik onderaan op Voor jou.
  3. Tik naast de plaats die u wilt verbergen op Meer Meer en dan Plaats verbergen.

Opmerking: Tik op Voor jou en dan Instellingen Instellingen en dan Plaatsen om uw verborgen plaatsen te beheren.