Upptäcka nya platser och upplevelser

I Google Maps hittar du information om platser och händelser i områden som du är intresserad av. Du kan se personliga rekommendationer, aktuella recensioner och populära platser. Informationen kan komma från olika källor, som våra partner, våra användare eller den offentliga webben.

Obs! Google kan ta bort innehåll om vi ser att det bryter mot våra innehållspolicyer eller gällande lagar. Resultat som visas i avsnittet Uppdateringar i Google Maps påverkas inte av betalningar från andra företag. Betalt innehåll i Google Maps visas med en etikett.

Vi använder anpassningssignaler från platshistoriken och från webb- och appaktivitet för att påverka vilket innehåll som visas i Google Maps. Läs mer om platshistorik och webb- och appaktivitet och hur du inaktiverar dem.

Obs! Den här funktionen är inte tillgänglig i alla länder.

Denna funktion är inte tillgänglig på datorer och surfplattor ännu.