Oppdag nye steder og opplevelser

Hvis du vil finne ut mer om steder og arrangementer i områder som interesserer deg, kan du sjekke Google Maps. Der kan du se personlige anbefalinger, nyere anmeldelser og populære steder. Denne informasjonen kan omfatte innhold fra forskjellige kilder, inkludert partnerne eller brukerne våre samt det offentlige nettet.

Tips: Google kan fjerne innhold hvis vi mener at det er i strid med retningslinjene våre for innhold eller gjeldende lover. Resultatene som vises i Oppdateringer-delen i Google Maps, er ikke påvirket av betalinger fra andre selskaper. Betalt innhold på Google Maps er merket.

Vi bruker signaler for personlig tilpasning fra posisjonsloggen samt nett- og appaktiviteten for å påvirke hvilket innhold som vises på Google Maps. Finn ut mer om posisjonsloggen og nett- og appaktiviteten, blant annet hvordan du kan slå dem av.

Viktig: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land.

Denne funksjonen er foreløpig ikke tilgjengelig på nettbrett eller datamaskiner.