Nieuwe plaatsen en evenementen ontdekken

Gebruik Google Maps om plaatsen en evenementen te ontdekken in gebieden die je interesseren. Je ziet persoonlijke aanbevelingen, recente reviews en populaire plekken. Deze informatie kan content uit verschillende bronnen bevatten, waaronder content van onze partners, onze gebruikers of het openbare web.

Tip: Google kan content verwijderen als we vaststellen dat deze ons contentbeleid of de toepasselijke wetgeving schendt. De resultaten die worden getoond in het gedeelte Updates in Google Maps, worden niet beïnvloed door betalingen van andere bedrijven. Betaalde content in Google Maps is gelabeld.

We gebruiken personalisatiesignalen die zijn afgeleid van Locatiegeschiedenis en Web- en app-activiteit om te beïnvloeden welke content op Google Maps te zien is. Bekijk meer informatie over Locatiegeschiedenis en Web- en app-activiteit en hoe je deze functies uitzet.

Belangrijk: Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.

Opmerking: Deze functie wordt niet ondersteund op iPads.

Aanbevolen plaatsen bekijken

1. Open de Google Maps-app Mapsop je iPhone.
  2. Tik onderaan op UpdatesUpdates.
  3. Onder Volgend krijg je aanbevelingen en updates te zien over plaatsen en gebeurtenissen in je gebieden.

Aanbevolen plaatsen verkennen

• Scroll door de updates om nieuwe en interessante informatie te bekijken.
  • Wanneer je een plaats hebt gevonden die je wilt bezoeken, tik je op Wil ik heen Want to go. De plaats wordt opgeslagen in de lijst 'Wil ik heen'.

• Tik op OpgeslagenPlaats opslaan om de lijst 'Wil ik heen' te bekijken. Tik onder 'Je lijsten' op Wil ik heen Want to Go.

Waar suggesties en updates op zijn gebaseerd

Op Google Maps zie je aanbevelingen voor plaatsen en evenementen in buurten, steden en regio's waarvan we denken dat je erin geïnteresseerd bent. De suggesties zijn gebaseerd op je Locatiegeschiedenis, je opgeslagen locaties 'Thuis' en 'Werk', en je Maps-activiteit. De suggesties worden gerangschikt op basis van de tijdigheid en relevantie van plaatsen en evenementen volgens je voorkeuren.

Het gedeelte 'Updates' bevat updates over:

• mensen en bedrijven die je volgt,
  • plaatsen waarvan Google Maps denkt dat je erin geïnteresseerd bent.

Gebieden selecteren waarin je geïnteresseerd bent

1. Open de Google Maps-app Maps op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op Updates Updates.
  3. Tik bovenaan op Meer Meer en dan Gebiedsvoorkeuren beheren.
  4. Kies een optie:
    • Als je een gebied uit deze lijst wilt verwijderen, tik je op Verwijderen Verwijderen.
    • Als je een gebied wilt toevoegen, tik je op Gebied toevoegen en verplaats je de kaart.
    • Tik op Gebied selecteren.