Sjekk pendleruter i Google Maps

I Google Maps kan du se hvordan du kommer deg hjem- eller til arbeidsstedet ditt. Hvis posisjonsloggen din er slått på, ser du noen ganger veibeskrivelser for de vanlige rutene dine. Du kan når som helst skjule de vanlige rutene dine i Google Maps.

Skjul vanlige ruter

1. Åpne Google Maps-appen Google Maps på Android-telefonen din eller -nettbrettet ditt.
  2. Trykk på Meny-menyen og deretter Innstillinger og deretter Personlig innhold.
  3. Slå av Vanlige ruter.