Planlæg din pendling eller din rejse

Før du tager hjem, på arbejde eller til andre steder, uanset om det er i bil eller med offentlig transport, kan du planlægge din rejse og finde nyttige oplysninger. Du kan bl.a. finde ud af, hvornår du skal tage af sted, hvordan trafikken vil være, hvilken rute du skal vælge, og om der er nogen forstyrrelser undervejs.

Se, hvordan du kommer til relevante steder

1. Åbn Google Maps på din computer. Tjek, at du er logget ind.
  2. Vælg en af mulighederne til venstre:
  3. Hvis du vil ændre, hvordan du kommer dertil, skal du klikke på Rutevejledning og vælge en transportmulighed øverst, f.eks. I bil I bil eller Offentlig transport Offentlig transport.

Tip! Klik på Skjul Opadvendt pil nederst for at skjule sidepanelet.

Få flere oplysninger om dine omgivelser

• Find interessante steder: Klik på en mulighed, f.eks. Restauranter, Hoteller eller Mere.