Planlæg din pendling eller din rejse

Før du begynder at køre eller tage med det offentlige hjem, på arbejde eller til andre steder, kan du planlægge din rejse og se nyttige oplysninger. På denne måde kan du finde ud af, hvornår du skal tage af sted, hvordan trafikken vil være, hvilken rute du skal vælge, og om der er nogen forstyrrelser undervejs.

Find oplysninger om steder, trafik og offentlig transport

Du kan bruge Google Maps til hurtigt at få oplysninger om steder, trafik og offentlig transport.

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Pendling Commute nederst. Du kan få trafikoplysninger, se estimerede rejsetider og få oplysninger om navigation til din hjemmeadresse eller din arbejdsadresse. Du kan også få vist anbefalede eller alternative ruter til og fra din hjemmeadresse og din arbejdsadresse.
  3. Tryk på "Til dit hjem" eller "Til arbejde" øverst på skærmen for at skifte mellem oplysningerne om navigation til din hjemmeadresse og din arbejdsadresse, og vælg den ønskede mulighed på rullelisten.

Tip! Hvis du vil se kortet, skal du trykke et vilkårligt sted på kortet eller trække fanerne ned igen.

Konfigurer eller rediger din hjemmeadresse og din arbejdsadresse

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Dine steder

Sådan redigeres et eksisterende gemt sted: Tryk på Mere Mere og derefter Rediger [navn på gemt sted]. Du kan også skifte ikon eller fjerne det gemte sted.

Rediger din pendlingmetode

Du kan se forskellige ruter og forslag til pendling ved at skifte transporttype.

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Pendling Commute nederst.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger for pendling og derefter Pendlingmetode   og derefter Vælg en svarmulighed.

Slå dine sædvanlige ruter fra

Hvis du har aktiveret Placeringshistorik, viser vi muligvis rutevejledninger til dine sædvanlige ruter. Hvis du ikke ønsker, at de ruter, du tager med jævne mellemrum, skal være tilknyttet din Google-konto, kan du slå Placeringshistorik fra.

Bemærk! Dine sædvanlige ruter er kun synlige for dig.

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger og derefter Personligt indhold.
  3. Rul ned til "Placeringsindstillinger".
  4. Tryk på Placeringsrapportering er slået til.
  5. Slå Placeringshistorik fra øverst.

Se trafik nu og senere

For at nå frem til din destination så hurtigt som muligt kan du tjekke den typiske trafik, inden du kører. Du kan undgå de travleste perioder på dagen.

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter en destination, eller tryk på et sted på kortet.
  3. Tryk på Rutevejledning nederst.
  4. Tryk på I bil Kørsel øverst.
  5. Tryk på den hvide bjælke nederst på skærmen. Du får vist følgende:
    • Den aktuelle trafik på din rute
    • Typisk trafik time for time og eventuel køkørsel undervejs

Fortæl os om din pendling

For at gøre rutevejledninger og rejseoplysninger mere nøjagtige og pålidelige kan du fortælle Google Maps om din pendling. Du kan angive oplysninger om normale ankomsttider, afgangstider og rejsedage.

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Pendling Commute nederst.
  3. Tryk på Konfigurer pendleropdateringer. Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, skal du trykke på Menu Menu og derefter Indstillinger og derefter Indstillinger for pendling.
  4. Følg vejledningen.

Når du har konfigureret din pendling, modtager du notifikationer om trafik, forsinkelser eller forstyrrelser og rejsetider langs ruten.