Planificar un trajecte o un desplaçament diari

Abans de començar el trajecte amb cotxe o amb transport públic cap a casa, cap a la feina o cap a altres llocs, planifiqueu-lo i cerqueu informació útil. D'aquesta manera, podreu saber quin és el millor moment per sortir, com està el trànsit, quina ruta us convé més agafar i si trobareu alteracions del trànsit pel camí.

Cercar informació sobre el trànsit i el transport públic

Podeu utilitzar Google Maps per cercar ràpidament tots els vostres trajectes freqüents amb un sol toc. Obtindreu informació sobre l'hora estimada d'arribada, els informes de trànsit i els accidents que podeu trobar durant el trajecte.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Ves-hi Go.

Consell: perquè es mostri el mapa, toqueu-ne qualsevol part o arrossegueu les pestanyes cap avall.

Canviar la manera de desplaçar-se diàriament

Per obtenir indicacions, suggeriments i diferents rutes per als vostres trajectes freqüents, fixeu-los a la pestanya Ves-hi Go.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Ves-hi Go.
  3. Cerqueu la vostra destinació a la barra de cerca de la part superior.
  4. A la part inferior, toqueu "Indicacions".
  5. A la part superior, seleccioneu el vostre mode de transport.
  6. Seleccioneu la ruta que preferiu.
  7. A la part inferior, toqueu Fixa .

Podeu fixar el trajecte i trobar-lo a la pestanya Ves-hi la propera vegada que el necessiteu.

Consell: només es poden fixar trajectes amb les opcions "Amb cotxe" i "Amb transport públic". Obteniu més informació sobre la pestanya Ves-hi  Go.

Definir un recordatori per marxar de viatge

Planifiqueu el proper viatge amb l'iPhone o l'iPad per assegurar-vos que arribeu a l'hora.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part superior, escriviu una destinació.
  3. A la part inferior esquerra, toqueu Indicacions. Es veurà un cotxe, un autobús, una bicicleta, una persona fent un senyal o una persona caminant.
  4. Trieu el mode de transport.
  5. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Defineix un recordatori per sortir.
  6. Trieu una opció:
    • Quan heu de sortir: toqueu Sortida.
    • Quan arribareu: toqueu Arribada.
  7. Definiu una hora.
  8. Toqueu Fet.
Nota: per fer servir aquesta funció, Google Maps us demanarà que activeu les notificacions, si encara no ho estan.

Canviar el mitjà de transport per a una part del trajecte

Consell: només està disponible en dispositius mòbils i en algunes ubicacions.

Podeu combinar diferents mitjans de transport, com el cotxe, el transport compartit o la bicicleta, amb el transport públic al mateix trajecte.

Un cop hàgiu seleccionat la ruta i pugueu veure'n les indicacions, és possible que pugueu canviar la forma com us desplaceu per a una part del trajecte. La resta de la ruta, com ara les hores de sortida del transport públic i la durada total del recorregut, s'actualitzarà quan canvieu el mitjà de transport.