Planera din pendling eller resa

Innan du påbörjar din bilfärd eller pendlingsresa hem, till jobbet eller någon annanstans, kan du planera din resa och hitta praktisk information. Då vet du när du ska åka, vilka trafikförhållanden du kan vänta dig, vilken rutt du bör ta och om det finns trafikstörningar längs vägen.

Hitta sätt att ta dig till relevanta platser

1. Öppna Google Maps på datorn. Kontrollera att du är inloggad.
  2. Välj ett alternativ till vänster:
    • Få vägbeskrivningar till relevanta platser: Klicka på en plats på listan. Du ser platser baserat på din Gmail-aktivitet, Kalender och senaste resehistorik.
    • Se vägbeskrivningar till sparade platser: Klicka på Hem eller Arbete om du har sparat din jobb- eller hemadress i ditt Google-konto. Du kan redigera din hem- och jobbadress i ditt Google-konto. Läs om hur du ställer in din hem- och jobbadress.
  3. Ändra färdsätt genom att klicka på Vägbeskrivning och välj ett transportalternativ högst upp, till exempel Med bil Bil eller Kollektivtrafik Kollektivtrafik.

Tips! Dölj sidopanelen längst ned genom att klicka på Dölj Uppåtpil.

Se mer information om din omgivning

• Hitta intressanta platser: Klicka på ett alternativ, som Restauranger, Hotell eller Mer.