Last opp 360-videoer til Street View Studio og gjennomgå innholdsfjerninger

Lag dine egne Street View-samlinger når du har med deg kameraet ditt på tur, enten du går, kjører eller bruker en skysstjeneste. Videoopptaket ditt konverteres til Street View-innhold når du publiserer det. Vi bruker posisjonsdataene dine til å posisjonsmarkere og plassere opptaket på kartet. Forbindelsene mellom de enkelte 360-bildene vises fire dager (eller mer) etter publiseringen.

Tips: Det er bare videoer innspilt utendørs som kan konverteres til Street View. I samlinger innspilt innendørs er det som regel ikke mulig å loggføre presis GPS-informasjon. Finn ut mer om hvordan du kan ta opp 360-videoer for Street View.

Publiser via Street View Studio

How to use Street View Studio

1. Gå til Street View Studio på en mobilenhet eller datamaskin.
  2. Klikk på Last opp til venstre.
  3. Velg eller dra og slipp 360-videoen.
    • Per nå støttes MP4- og MOV-filer.
    • De fleste 360-kameraer legger til metadata og GPS-data i videofiler.
      • Hvis 360-kameraet ditt genererer disse opplysningene i en egen GPX-fil, kan du velge Mer Mer og så Last opp en GPX-fil nederst til høyre.
  4. Klikk på OK.
  5. Gå gjennom videoen.

Tips:

• I en fremdriftslinje som vises nederst til høyre, kan du spore opplastingen. Hvis du lukker nettstedet mens en opplasting pågår, er det bare å velge den samme filen for å fortsette. Opplastingen gjenopptas der den ble avbrutt.
  • Etter opplastingen kan det gå flere dager før dataene behandles.
  • Bruk avansert søk Rutealternativer for å filtrere 360-videoene etter behandlingsstatus og opptaksdato.
  • Hvis du publiserer Street View-innhold som allerede finnes på Street View, avgjør Google automatisk hva som er standardsamlingen, ut fra kvalitet, oppløsning og publiseringstidspunkt. Du kan bruke «Time Machine»-funksjonen i Google Maps for å finne en samling fra en bestemt dato.

Gjennomgå og send inn anke for fjerninger på grunn av brudd på retningslinjene for innhold

Noen ganger fjerner vi én eller flere rammer fra opplastingene dine hvis vi finner brudd på retningslinjene for brukergenerert innhold i Google Maps

Vi kan komme til å varsle deg hvis vi fjerner innhold på grunn av brudd på retningslinjene. Hvis du mener at sanksjoner er satt i verk ved en feil, kan du anke avgjørelsen.

Slik anker du:

1. Gå til Street View Studio på en datamaskin.
  2. Velg Se bilder fra varselet om fjerning av innhold øverst på skjermen.
  3. Gå til detaljene for opplastingen.
    • Tips: Da vises markører på kartet som indikerer fjernede rammer.
  4. Klikk på en markør for å se detaljer om fjerningen.
  5. Klikk på linken for å sende inn en anke og spore prosessen.

Tips: Denne ankeprosessen gjelder fjerning av innhold som følge av brudd retningslinjene for innhold. Du kan ikke anke avgjørelser om fjerning innhold av lav kvalitet. Finn ut mer om dette i retningslinjene for brukergenerert innhold på Google Maps.