Brug tilstanden Video i Street View-appen til at lave optagelser og offentliggøre dem

Lav dine egne Street View-optagelser helt automatisk, når du har dit kamera med på en køre-, cykel- eller spadseretur. I tilstanden Video optages der en video, som konverteres til Street View-billeder, når den offentliggøres. Data om din geografiske placering bruges til geotagging og positionering af din optagelse på kortet.

Bemærk!

• Tilstanden Video er kun tilgængelig til visse kameraer, som kan bruges til at lave Street View-optagelser, og som også er kompatible med Android-versionen af Street View-appen.
  • Det er kun videoer, der er optaget udendørs, der kan konverteres til Street View. Det skyldes, at det typisk ikke er muligt at registrere korrekte GPS-oplysninger for videoer, der er optaget indendørs.
  • Når du offentliggør din optagelse, kopieres den først til din telefon. Du skal muligvis vente i et tidsrum svarende til videoens længde eller dobbelt så længe, før optagelsen er downloadet.
  • Sørg for, at der er tilstrækkelig lagerplads på din telefon (til en optagelse på fem minutter skal der bruges ca. 2,5 GB).

Tag Street View-billeder i tilstanden Video

1. Foretag konfiguration, og opret forbindelse fra din telefon til 360°-kameraet.
  2. Tryk på det blå linkede kamera Street View-kamera.
  3. Stryg til venstre for at vælge tilstanden Video, og tryk på videokameraet Videokamera.
  4. Tryk på videokameraet Videokamera, når du vil stoppe optagelsen.
  5. Der vises en underretning om, at optagelsen er fuldført, sammen med en oversigt over optagelsesstatistikkerne. Du får vist muligheden Slet videoen fra kameraet, når den er blevet downloadet.
  6. Tryk på Download nu.
  7. Der vises en underretning om, at downloaden er startet, og en statuscirkel. Det betyder, at billederne overføres til din telefon og Street View-appen.
  8. Tryk på fanen Privat for at se din optagelse.
  9. Tryk på Upload Upload.
  10. Tryk på Offentliggør. Afhængigt af filens størrelse kan det tage et stykke tid. Du skal muligvis vente i et tidsrum svarende til videoens længde eller tre gange så længe, før optagelsen er offentliggjort. Bemærk! Netværkets båndbredde har også betydning for behandlingstiden. Vi anbefaler at uploade, når enheden er forbundet til et Wi-Fi-netværk.
  11. Det tager lidt tid at behandle billederne, men de vises på din profil kort efter offentliggørelse. Forbindelser mellem individuelle 360°-​​billeder vises inden for 24 timer efter offentliggørelsen.

Tips!

• Der skal bruges meget lagerplads til 360-videoer. Én metode til at frigøre lagerplads er at markere afkrydsningsfeltet "Slet efter download", når du downloader video via Street View-appen.
  • Hvis du vil slette billeder fra et kamera af typen Ricoh Theta V, skal du downloade Ricoh Theta-appen.
  • Hvis du ikke har valgt at slette videoen på din telefon, vises den i telefonens galleri. Du kan offentliggøre den på YouTube.
  • Når du kigger på en samling i Street View-appen, vises der kun ti 360-billeder ad gangen. Zoom ind for at få flere oplysninger.
  • Længere optagelser bliver opdelt i separate dele. Dette giver dig mulighed for at kopiere dele af optagelsen til din telefon til offentliggørelse, selvom du ikke har nok ledig plads til hele versionen.
  • Hvis du offentliggør yderligere Street View-billeder, hvor der allerede findes nogen, afgør vi automatisk standardsamlingen for en gade ud fra kvalitet, opløsning og aktualitet. Du kan også få adgang til dine Street View-billeder via det direkte link, du modtager fra knappen Del inde i Street View-appen, eller du kan bruge Tidsmaskine-funktionen i Google Maps til at finde en samling fra en bestemt dato.